márc 31, 2021
25 Views
0 0

Sharon Stone segítségéért könyörgött Britney Spears

Written by

2 perce

Sharon Stone-tól várta a segítséget Britney Spears /Fotó: Northfoto

Sharon Stone-tól várta a segítséget Britney Spears /Fotó: Northfoto

Több mint egy évtizedes titokról rántotta le a leplet Sharon Stone: a hollywoodi színésznő elárulta, Britney Spears az élete legnehezebb időszakában tőle kért segítséget egy megrendítő levélben.

Megrendítő levelet címzett Sharone Stone-nak Britney Spears! Az 1990-es évek szexszimbóluma most állt elő azzal, hogy a popdíva 2007 februárja környékén, vagyis az idegösszeomlása idején küldte neki azt a hosszú üzenetet, melyben a segítségéért könyörgött. Stone a szívfacsaró levélről szerdán a The Kelly Clarkson Show című tévéműsorban mesélt, miután Spears kiemelte, a színésznő egyike azon embereknek, akik motiválják őt – írja a Mirror.

(A legfrissebb hírek itt)

“Britney egy hosszú és fontos, megrendítő levelet írt nekem élete egyik legnehezebb időszakában. Akkoriban történt, hogy leborotválta a fejét. Azt kérte, segítsek neki. Én is nehéz időszakomat éltem akkor, saját magamon sem tudtam segíteni. […] Az az igazság, nehéz sikeresnek lenni nő létünkre úgy, hogy senki ne irányítson bennünket, és a pénzügyi dolgainkba se szóljanak bele. Van egy pont, amikor az ember összetörik, ez történt Britney-vel is, ami szörnyű” – magyarázta Sharon Stone arra utalva, hogy az énekesnő 2008 óta az apja, Jamie Spears gyámsága alatt él, ő hoz helyette döntést mindenben.

Britney Spears mindenkit sokkolt azzal, hogy kopaszra borotválta a fejét /Fotó: Northfoto

Britney Spears mindenkit sokkolt azzal, hogy kopaszra borotválta a fejét /Fotó: Northfoto

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Britney Spears Sharon Stone levél megrendító segítség

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/sharon-stone-britney-spears-segitseg-osszeomlas/rvs598p

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?