márc 2, 2021
6 Views
0 0

Serie A: nem halaszthat a Torino, mégsem utazott el a Lazio elleni bajnokira

Written by

Miután az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokságban (Serie A) szereplő Torino FC játékoskerete és stábja továbbra is karanténban van, a csapat az előző péntekre tervezett Saussulo elleni bajnokija után a kedd esti, Lazio elleni mérkőzését sem tudja lejátszani.


Hirdetés

Nem utaztak el Rómába Armando Izzóék (Fotó: AFP)

A Football Italia szakportál értesülései szerint a Torino FC halasztási kérelemmel fordult az Olasz Labdarúgó-szövetséghez (FIGC), de az elutasította azt, mivel a „gránátvörösök” előző, eredetileg péntekre kiírt, Saussulo elleni bajnokija is már új időpontot kapott.

A torinói csapat játékosai és stábtagjai kedd éjfélig elszigetelve otthonukban tartózkodnak, így nem tudnak elutazni a mérkőzésre, a klub pedig a halasztás lehetőségében bízva nem küldött tartalék keretet sem az olasz fővárosba.

A Laziónál továbbra is úgy készülnek, hogy 18.30-tól pályára lépnek a Torino ellen. A hazaiak így vélhetően 3–0-s eredménnyel, játék nélkül meg fogják kapni a találkozó három pontját – bár a jelenlegi idényben már arra is volt példa, hogy az olasz szövetség utólag mégis kitűzött új időpontot egy elmaradt mérkőzésnek. 

OLASZ SERIE A
25. FORDULÓ
18.30:
Lazio–Torino
20.45: Juventus–Spezia (Tv: Digi Sport1)

www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-nem-halaszthat-a-torino-megsem-utazott-el-a-lazio-elleni-bajnokira-2813179

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?