okt 26, 2020
7 Views
0 0

Semjén Zsolt szerint három pszichopata van a parlamentben: Hadházy, Jakab és Tordai

Written by

Semjén Zsolt szerint három pszichopata van a parlamentben: Hadházy, Jakab és Tordai

Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes azon a Budavári Fórumon, amelyen Bayer Zsolt publicistával és Szarvas Szilveszterrel, a PestiTV és a PestiSrácok.hu hírigazgatójával beszélgetett.

Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni – tette hozzá Semjén Zsolt. A miniszterelnök-helyettes Gyurcsány Ferencről azt mondta, a DK pártelnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. “Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem” – írja a Pesti Srácok.

A miniszterelnök-helyettes egyértelműsítette, hogy mit gondol a mostani ellenzékról, amely szerinte a bokájáig nem ér a régi MSZP-nek és SZDSZ-nek, Horn Gyulának, vagy egy Kis Jánosnak. “Horn Gyulában volt államigazgatási felelősség, társadalom iránti felelősség. Horn Gyulán óriási volt a nyomás, hogy adja el az OTP-t Soros Györgynek, és Horn Gyula azt mondta, hogy nem. Horn javára kell írni, hogy a magyar bankrendszert nem adta oda a Soros-világnak, mert akkor a mesterterv az volt, hogy Sorosék felvásárolják a magyar államadósságot, és akkor az ükunokáink is nekik tartoztak volna” – hangsúlyozta Semjén.

 Semjén azt mondta: hogy ki férfi és ki nő, az a születés pillanatában eldől, a nemet a kromoszóma eldönti. „A gender tilalmát szigorúan a gyermekek védelmében akár az Alkotmányban is rögzíteni kell. Kövér László mondta a legjobb és legtökéletesebb mondatot, miszerint én is férfi voltam egy női testbe zárva, de aztán megszült az anyám” – mondta Semjén aki szerint a „genderőrület” a békafőzés tipikus esete, minket békafőzéssel főznek, érzékenyítenek.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201026-semjen-zsolt-szerint-harom-pszichopata-van-a-parlamentben-hadhazy-jakab-es-tordai

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?