okt 16, 2020
4 Views
0 0

Sem Fónagy János, sem Soltész Miklós nem megy el Karácsony Gergely rendezvényére

Written by

Sem Fónagy János, sem Soltész Miklós nem megy el Karácsony Gergely rendezvényére

Sem Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár, sem Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés megalakulásának 30. évfordulójára rendezendő ünnepségen – derül ki az érintettek főpolgármesterhez címzett pénteki leveléből.

Az MTI-hez is eljuttatott levélben Fónagy János és Soltész Miklós azt írta, megkapta a meghívót a rendezvényre, de azon nem lesznek jelen, mert Karácsony Gergely nem határolódott el a Budapestet korábban Judapestnek nevező “antiszemita országgyűlési képviselőjelölttől, Bíró Lászlótól, illetve az őt támogató antiszemita politikai közösségtől”.

“Az Ön értékválságát is mutatja, hogy budapesti főpolgármesterként személyesen is kampányolt a vállalhatatlan jelölt mellett” – értékeli a két államtitkár.

“Önnek az elsők között kellett volna elhatárolódnia az antiszemita baloldali jelölttől! Semmiképpen sem szabadott volna személyesen is kampányolnia érte!” – írták Karácsony Gergelynek.

Hozzátették, hogy a kettős mércét nem tudják elfogadni, ezért nem vesznek részt a főpolgármester által szervezett ünnepségen.

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201016-sem-fonagy-janos-sem-soltesz-miklos-nem-megy-el-karacsony-gergely-rendezvenyere

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?