márc 29, 2021
7 Views
0 0

Sárosdi Lilla: a kultúra én vagyok!

Written by
Mint az közismert, Sárosdi Lilla színművészt és feleségét, Schilling Árpádot személyesen Orbán Viktor üldözte el Magyarországról, így kényszerű franciaországi remeteségéből csak Facebook-videói révén tartja bennünk, európai demokratákban a lelket, hogy szembeszállhassunk a diktátori önkénnyel. Ezúttal eddigi leglíraibb, Iustitia trónszékét ostromló monológjának leiratát adjuk közre, amelyet úgy kellett becsempészni az állampárt határkerítésének résein át. Fogadják szeretettel!

Viktorrr! Viktorrr! A rossz lelkiismereted hangján szólok hozzád, Viktorrr, én, a Sárosdi Lilla! Te kis ócska zsebdiktátor, emlékszel még rám? Két éve élünk Franciaországban miattad! Lyontól nem messze, ami már Nyugat, Helsinki, hogy értsd, bizony! Idáig űzött a pálinkabűzöd, Viktorrr!

Hát tudd meg, hogy itt sokkal jobb dolgunk van! Amikor megérkeztünk, meleg takarót terítettek a vállunkra. Ilyen puhán öleli körbe az állampolgárokat itt a demokrácia. Aztán kedvesen megkérdeztek minket a franciák, melyik háború sújtotta országból érkeztünk. Mondtuk, hogy mi Magyarországról menekültünk. És akkor megkérdezték, hogy mi a helyzet Magyarországon? Mert ez egy olyan ország, ahol ilyeneket meg lehet még kérdezni, tudod, Viktorrr? Mi meg a nyiltan kimondtuk, hogy nálunk önkényuralom van, diktatúra, Orbán-rezsim! És a franciák elhűltek, nem akarták elhinni, hogy ilyen lehetséges a XXI. században Európában. Erre mi felvilágosítottuk őket, hogy az már nem is Európa, talán sosem volt, hanem Balkán! Banánköztársaság. Magyar Narancs-köztársaság! Ezt csináltad az országgal!

És itt minket felkaroltak ám, Viktorrr! Még interjút is közölt velem egy mértékadó francia hetilap. Három menekült nőről szólt, egy szír, egy etióp, meg én, a magyar voltunk benne. A szír nő arról mesélt, hogy az Iszlám Állam feleséget csinált belőle, ahogy meghalt az egyik férje, kapott másikat, és hol erőszakolták, hol szült. Erre mondtam, hogy ez nálunk mindennapos, mivel az Orrrbán, azaz te, szülőgépnek nézed a nőket, egy tojócsőnek két karral, hogy legyen mivel a levest kavargatni. A másik nő, az etióp meg arról mesélt, hogy levágták a csiklóját, mert ott tilos élvezni a szexet, úgy menekítették ki, megcsonkítottan a vén férje karmai közül. Erre én elmondtam az interjúban, hogy az mind semmi, mert magyarban is alapból tilos a nőnek élveznie a szexet, mind el vannak nyomva, de nálunk a buzik is el vannak nyomva, a papok meg mind pedofilok, a gyerekeknek meg kötelező sportra járni az iskolában. És ha nem loptad volna el az összes pénzt, akkor már rég körbekerítetted volna az egész országot szögesdróttal. És a szír nő, meg az etióp is elsírta magát miattad Viktorrr, amikor meséltem rólad, hogy elszívod a levegőt, lábbal tiprod a szabadságot, mindenkinek kuss van, aki nem keresztény! Meg, hogy két pofára zabálod a töpörtyűt. Itt azt sem tudják, mi a töpörtyű, mert itt bagettet esznek az emberek Viktorrr! Bagettet bazdmeg!

És volt egy nagy sikert aratott performanszunk is, tudod, Viktorrr? Kiálltam a Sanzelizére, meztelenül, és az Árpi bekent engem disznózsírral, tetőtől talpig, aztán apóra vágott zöldhagymát dobált rám, végül több marék pirospaprikát. Abban aztán minden benne volt, piros a paprika, fehér a zsír, zöld a hagyma, és az egész egy élő zsíros kenyérré állt össze, amivé Te a magyar lakosságot züllesztetted Viktorrr, hogy megzabálhass bennünket. Mert gusztusod is csak így van hozzánk. Ezt persze el kellett magyarázni egy mértékadó francia újságban, ahol írtak az előadásunkról, és ennek nyomán felkértek, hogy beszéljek az ENSZ női jogi konferenciáján a magyar nők elnyomásáról. Úgyhogy készíts előre elég tiszta alsót, mert ott ország-világ előtt fogom elmondani, elsírni és elüvölteni, hogy a világvége olyan kicsiben, mint amilyen Magyarország. Persze meztelenül. És amíg beszélek, az Árpi beindítja a fejőgépet, amit a melleimre csatolok. Hogy lássák, a nő neked fejőstehén. 

pestisracok.hu/sarosdi-lilla-a-kultura-en-vagyok/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?