jún 9, 2021
8 Views
0 0

Saját ütemterve előtt jár a TSMC

Written by

A vártnál is jobban áll a tajvani bérgyártó 4 nanométeres csíkszélességének fejlesztése.

Felhőalapú vezérlés IoT-buszcsatolóval (x)

A plug-and-play megoldás nem igényel sem vezérlőt, sem programozást: mindössze a felhőszolgáltatások konfigurálását kell elvégezni.

Felhőalapú vezérlés IoT-buszcsatolóval (x) A plug-and-play megoldás nem igényel sem vezérlőt, sem programozást: mindössze a felhőszolgáltatások konfigurálását kell elvégezni.

Egy negyedévvel korábban, már a július-szeptemberi három hónapos időszakban megkezdődhet a TSMC 4 nanométeres csíkszélességén a tesztgyártás. A vállalat eredeti tervei szerint csak valamikor az év végén indult volna be a tesztüzem, így a néhány hónappal korábbi kezdés mindenképpen biztató hír. A 4 nanométeres csíkszélesség kisebb előrelépést jelent majd a már nagyjából egy éve tömegtermelésben lévö 5 nanométerhez képest, ezért ugyanakkor elég lesz minimális módosításokat végezni a chipdizájnokon, vagyis a partnerek számára viszonylag alacsony befektetést jelent az esetleges átállás.

wafer

Ha szeretnél te is pontos képet kapni a ma divatosnak számító alkalmazás-fejlesztési technológiák hazai elterjedtségéről, akkor segíts nekünk és szánj max 5 percet kérdőívünk kérdéseinek megválaszolására! A felmérést anonim, részletes eredmények publikálva lesznek!

www.hwsw.hu/daralo/63376/tsmc-4-nanometer-chip-szilicium-gyartas.html

Komment írása

Article Categories:
HWSW
banner

Vélemény, hozzászólás?