máj 26, 2021
9 Views
0 0

Saját frakciója zárta ki az egri polgármestert

Written by

portál arról számol be: az EVE elnökségének többsége szerint a városvezető korábban többször is arról beszélt: nem tekinti magát az ellenzék részének, a járványügyi veszélyhelyzettel visszaélve pedig minden szakmai egyeztetés és kommunikáció nélkül hozott döntéseket.

A portál cikke szerint a lépésre többek között azért is került sor, mert az EVE elnökségének többsége szerint Mirkóczki Ádám a közelmúltban tett nyilatkozataival, miszerint ő már nem tekinti magát az ellenzék részének, szembe ment mindazzal, amiért létrejött az önkormányzati választások előtt az ellenzéki pártok egri erőinek összefogása.

A jelenlévő tagok többsége úgy ítélte meg, hogy Mirkóczki Ádám elmúlt hónapokban tett nyilatkozatai nincsenek összhangban az egyesület céljaival és értékrendjével

– fogalmaztak az indoklásban. Azonban hozzátették: „konstruktív együttműködésére, az egyesület tagjaként, a továbbiakban is számítunk”.

„Egyre hangsúlyosabban próbálta magát eltolni az ellenzéki pártoktól”

„A lépés részben meglepő, hiszen az ellenzéki párt központjaiból inkább arra biztatták az egri politikusokat, hogy a jövőre esedékes választások miatt ne teregessék ki a szennyest, ha lehet, de a frakció több tagja és Mirkóczki Ádám között az utóbbi időszakban már látható volt a feszültség. Elsőként Komlósi Csaba és Keresztes Zoltán önkormányzati képviselő lépett ki a várost irányító frakcióból. Ezt követően Mirkóczki Ádám többször is furcsa kijelentésekkel kezdett távolodni az egyesülettől, majd a polgármester a kommunikációjában – az országos és a helyi sajtóban egyaránt – egyre hangsúlyosabban próbálta magát eltolni az ellenzéki pártoktól”

– emlékeztet az egriügyek.hu.

Egriügyek.hu alapján Mandiner

hirtv.hu/ahirtvhirei/sajat-frakcioja-zarta-ki-az-egri-polgarmestert-2522275?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?