okt 15, 2020
16 Views
0 0

Saját aktusuk felvételével zsarolta alkalmi partnerét egy dunántúli férfi

Written by

Reggel 4 hírlevél

Amit tudni kell, minden reggel.

Társkereső oldalon felszedte, szexelt vele, majd az aktusról készített videóval zsarolta alkalmi partnerét egy férfi, emiatt, és egy albérletes csalás miatt most első fokon egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság – közölte a Tatabányai Járási Ügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A bíróság szóvivője elmondta, az első bűncselekmény áldozata 2018 végén egy társkereső oldalon ismerte meg a férfit, akivel alkalmi szexuális kapcsolatot létesített. Idén február elején azonban a férfi Viber alkalmazáson keresztül közölte vele, ha nem utal neki pénzt, megmutatja a kettejük együttlétéről készült videót a nő férjének.

A nő a többrendbeli fenyegetés hatására összesen 200 ezer forintot utalt át a vádlottnak, mielőtt feljelentést tett ellene.

A másik eset, amikor a férfi pénz csalt ki egy másik gyanútlan sértettől, 2019 végén történt. A férfi egy székesfehérvári albérlettel foglalkozó Facebook-csoportban egy nem létező lakást ajánlott kiadásra, az internetről összeszedett képekkel. A hirdetésre jelentkezett a sértett nő, akitől a férfi 160 ezer forintot kért az albérlet fenntartásáért a következő év április 15-ig.

A nő az összeget sokallta, végül 20 ezer forintot utalt a vádlottnak. A lakás megtekintése rendre meghiúsult, de a vádlott újabb összegeket kért, például kaució címén. A nő egy 40 ezer forintos tételt még elutalt, de bizalmatlanná vált, és végül feljelentette a férfit, miután ő többszöri kérésre sem adta vissza az addig elutalt összegeket.

A bírósági ítélet zsarolás és csalás bűntettéről szól, a vádlott és védője a büntetés enyhítéséért fellebbezett.

Nem jogerősen egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a férfit, aki egy nőt szexuális aktusról készített állítólagos videóval zsarolt, egy másiknak pedig egy nem létező székesfehérvári lakást ajánlott albérletbe –    A zsarolás bűntette és csalás vétsége miatt előállított férfi ügyében a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.


Belépek

444.hu/2020/10/15/sajat-aktusuk-felvetelevel-zsarolta-alkalmi-partneret-egy-dunantuli-ferfi

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?