márc 31, 2021
7 Views
0 0

Sáfrány Emese kivirult a várandóssága alatt: „Az életem révbe ért” – fotó

Written by

21 perce

Elképesztően boldog Sáfrány Emese és szerelme, Ádám /Fotó: Pozsonyi Zita

Elképesztően boldog Sáfrány Emese és szerelme, Ádám /Fotó: Pozsonyi Zita

Le sem tagadhatja a boldogságát Sáfrány Emese, akinek bár még nem született meg a gyermeke, mégis rengeteget változott az élete: a légtornász úgy érzi, végre révbe ért.

Mint azt a Blikk is megírta, Sáfrány Emese február közepén jelentette be, hogy párjával, Hornyák Ádámmal szülői örömök elé néznek: első közös gyermeküket nyárra várják. A légtornász aztán azt is elárulta, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Úgy tűnik, a fiatal szépség és párja számára boldogan telik a babavárás időszaka, ráadásul időközben el is jegyezték egymást, viszont az esküvővel még várnának.

(A legfrissebb hírek itt)

A légtornász valósággal kivirult, mióta áldott állapotban van, s gömbölyödő terhespocakját a rajongóinak is gyakran megmutatja a közösségi oldalán. Legfrissebb bejegyzésében arról írt, hogy úgy érzi, révbe ért az élete.

Betöltés…

Miben változott az életem a várandósság alatt? Először is, Ádámmal a kapcsolatom még mélyebb lett, hiszen egy igazán nagy dolog köt minket már össze. Mégis a legtöbbet a gondolkodásom és a prioritásom változott, körülbelül már minden a fiunk körül forog számomra. Már az, ahogy magamra vigyázok, nagyon szokatlan tőlem, ha azt nézzük, hogy korábban például mindig a legdurvább trükköket akartam megcsinálni a levegőben, most pedig a földre lehajlást is a legnagyobb óvatossággal teszem. Eddig is nagyon tervezős voltam, de most még határozottabban el tudom mondani, hogy látom magam egy, öt vagy tíz év múlva, mivel most érzem igazán, hogy az életem révbe ért” – írta a közösségi oldalán Sáfrány Emese.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Sáfrány Emese Aleska várandós terhes boldogság változás

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/safrany-emese-aleska-varandos-boldogsag/e3lrr7j

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?