nov 22, 2020
4 Views
0 0

Rubint Rella: Gyönyörű vagyok. Képes vagyok mindenre.

Written by

Ezt ismételgette, amikor mélyponton volt.

Rubint Rella jelenleg Németországban él focista vőlegénye karrierje miatt, de itthoni iskoláját továbbra is csinálja. A sok tanulástól azonban elég depresszív hangulatba került.

Az elmúlt hetek szó szerint reggeltől estig tanulással teltek. Nem vagyok egy könnyen, egyszer elolvasom és tudom típus, így marad a szorgalom, magolás és ismétlés. A napok elteltével fogytam el én is, miközben észre sem vettem, hogy mennyire negatívan látom a dolgokat. Folyamatosan magam alatt voltam, azt éreztem semmi sem jön össze. Egyik este @novothnysoma odafordult hozzám és felnyitotta a szemem. Mondhatjuk fejmosásnak is, de persze a szó jó értelmében

– kezdte Instagram bejegyzésében Rubint Rella, aki elmondta, hogy mi segített neki abban, hogy kijöjjön ebből az állapotból.

Akkor úgy éreztem képtelen vagyok pozitívan gondolkodni és sulykolni magamnak azokat a szavakat, amiket Soma mondott nekem: »Ma csak 1-et tanultam meg, de nem baj, több mint a semmi. Minden eszembe fog jutni a vizsgán. Gyönyörű vagyok. Képes vagyok mindenre. Nekem most ez a feladatom, erre kell koncentrálnom. Megtudom csinálni!« Onnantól minden este lefekvés előtt elmondom magamban ezeket a mondatokat, ami lehet nevetséges, de nekem segít. Azért írom le ezeket, hátha van olyan aki hasonló cipőben jár, hiszen bármiből adódóan lehetünk mélyponton!

Kiemelt kép: RTL

24.hu/szorakozas/2020/11/22/rubint-rella-melypont-tanulas-novothny-soma/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?