nov 20, 2020
6 Views
0 0

Ronald Koeman állást foglalt Lionel Messi ügyében

Written by

“Jobban kell tisztelnünk a Messihez hasonló embereket” – hangsúlyozta a holland szakvezető. Hozzátette, azért is védi meg Messit, mert ha 15 órás utazást követően a repülőtéren őt kezdenék el faggatni az újságírók, “én is veszélyes lennék, és én is utálnám őket”.

A hatszoros aranylabdás támadót legutóbb a tavaly nyáron leigazolt Antoine Griezmann korábbi ügynöke, Eric Olhats vádolta meg azzal, hogy “rémuralmával” megnehezítette ügyfele számára a beilleszkedést abban a klubban, amelyben mindent az argentin futballista irányít.

Koeman közölte, számára teljesen érthető, hogy Messi mérges volt. Hozzátette, az öltözőben, az edzéseken és a mérkőzéseken semmi problémát nem látott a két játékos között.

Messi szerződése jövő nyáron lejár, így szabadon igazolhatóvá válik, ha addig nem köt új megállapodást, és januártól szabadon tárgyalhat más klubokkal. Spanyol és brit médiaértesülések szerint jó esély van rá, hogy korábbi edzője, Josep Guardiola jelenlegi csapatához, a Manchester Cityhez igazol.

Koeman úgy fogalmazott, bár nem az ő feladata maradásra bírni Messit – aki már idén nyáron is távozni akart –, bízik benne, hogy a 33 éves támadó meghosszabbítja a szerződését.

Guardiola közölte, csütörtöki szerződéshosszabbításának semmi köze Messi esetleges érkezéséhez. Hozzátette, a Barcelona korábbi játékosaként, edzőjeként és szurkolójaként azt szeretné, ha a csatár ott fejezné be a pályafutását.

Nyitókép: MTI/EPA/Alejandro García

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Infostart.hu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?