jún 9, 2021
9 Views
0 0

Rollerrel rázta le a rendőröket egy dugót megunó férfi az M1-esen

Written by

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. gyorsforgalmi utakat figyelő kamerái számtalan meredek és sokkoló esetet rögzítettek már, de olyat, mint ami hétfő délután történt az M1-es autópályán, még a tapasztalt diszpécserek sem nagyon láttak. Egy  fiatal férfi ugyanis e-rollerre váltott egy balesetet követően a legforgalmasabb autópálya leállósávjában Bicske térségében.

A közút közleménye szerint két kamion ütközött össze hétfő délután az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A külső sáv lezárása miatt a torlódás hossza meghaladta a három kilométert. Valószínűleg a hosszabb menetidőt megelégelve szállhatott ki egy autó utasa, aki fogta az e-rollerét és egész egyszerűen a leállósávon haladva próbálta meg lerövidíteni a menetidőt, kikerülve a balesetező kamionokat és a műszaki mentésben részt vevő útellenőrt is.

Jól látható a kamerafelvételeken, hogy a szabálytalan manővere mennyire életveszélyes volt, hiszen a külső sávban rengeteg kamion haladt el mellette. A Magyar Közút útellenőre, miután elment mellette a rolleres, azonnal értesítette a rendőrséget, a bicskei mérnökség diszpécserei pedig folyamatosan nyomon követték a férfit. A fiatalember viszont a következő lehajtónál letért az autópályáról és az 1-es főúton folytatta útját, a kiérkező rendőrök pedig ott már nem találták meg.

[embedded content]

24.hu/belfold/2021/06/09/rollerrel-razta-le-a-rendoroket-egy-dugot-meguno-ferfi-az-m1-esen/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?