máj 26, 2021
11 Views
0 0

Reviczky Gábor elárulta, szerinte miért kapják el az emberek a koronavírust

Written by

Reviczky Gábor elárulta, szerinte miért kapják el az emberek a koronavírust

„Mert alacsony az “önrezgésük” a félelem miatt ” – vallja a Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész.

Azt mondja, az a legfontosabb, „valamiben higgyen az ember, mert az erősíti az “önrezgését”. A pandémia alatt az emberiséget elárasztotta a félelem, ami a legveszélyesebb dolog” – idézi a 444 a Kultura.hu interjúját. Ugyanis amikor a félelem állapotában van az ember, Reviczky Gábor szerint „az ember “önrezgése” öt hertz, a boldog emberé ötven hertz. Tudományos kutatások nem mutatják ki, de nekem meggyőződésem, hogy az emberek azért kapják el a koronavírust, mert alacsony az “önrezgésük” a félelem miatt.” Hozzátette, „a betolakodóknak húsz hertz fölött már esélye sem lenne”.

Az interjúban elárulta, hogy tavaly március 11-én, amikor a kormány kihirdette a veszélyhelyzetet, az első dolga az volt, hogy kitegye az ajtajára a feszületet, és szerinte ezért kímélte meg családját a vírus. Mint fogalmazott: „meghívtam Jézust az otthonomba. Megígértem neki, hogy itt mindig szeretet fogja várni. Megkértem, hogy védje meg a családomat. És bizony azóta sem fertőződött meg a családban senki.”

Ara is kitért, hogy bár az orosz vakcinát szerette volna, csak akkor nem volt, így beérte a kínaival, amivel kapcsolatban megjegyezte, a „hagyományos eljárásban” bízik.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210526-reviczky-gabor-elarulta-miert-kapjak-el-az-emberek-a-koronavirust

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?