ápr 29, 2021
5 Views
0 0

"Rettegtem, hogy kórházba kerülök" – két héttel a második oltása után lett koronavírusos Dévényi Tibor

Written by

Koronavírusos megbetegedéséről mesélt Dévényi Tibor. Ahogy arról a Blikk is beszámolt, a rádiós már mindkét vakcináját megkapta korábban, azt követően fertőződött meg – mint mondja, őt is váratlanul érte, hogy lebetegedett.

(A legfrissebb hírek itt)

“A kínai vakcinából már megkaptam mindkét oltást, majd a második után két héttel észleltem, hogy fáj a torkom. Aki beszéddel keresi a kenyerét, azzal előfordul ilyen, épp ezért először nem vettem komolyan” – kezdte a Borsnak Tibi bácsi, aki hamarosan felkereste panaszaival háziorvosát, aki azt javasolta, a műsorvezető a biztonság kedvéért teszteltesse le magát.

“Így is történt, bizakodva vártam az eredményt, és engem is meglepett, amikor kiderült, hogy sajnos elkaptam a koronavírust.”

Szerencsére azonban az oltás már dolgozott a legendást tévés szervezetében, így enyhe tünetekkel vészelte át a fertőzést.

“Óriási szerencsém volt, hiszen még lázam sem volt. Antibiotikumot kaptam, és szépen lassan kilábaltam belőle. Rettegtem, hogy kórházba kerülök, abba pedig bele sem merek gondolni, mi lett volna, ha korábban, a védőoltás előtt kaptam volna el” -mesélte Tibi bácsi, hozzátéve: azt ugyanakkor nem tudja, hol és hogy kaphatta el a koronavírust, hiszen alig mozdul ki otthonról, közösségbe sem jár egyáltalán.

“Természetesen a jövőben is nagyon fogok vigyázni magamra, betartom a szabályokat, ahogy eddig. A gyerekekkel is úgy beszéltem meg, hogy majd csak a jövő héten látogatnak meg, bár az már biológiai csoda lenne, ha még most is fertőznék. Igazán jól érzem most már magam, a közérzetem és a hangulatom is kitűnő. A hangom talán kicsit karcosabb lett, a rádióhallgatók még ennyit érzékelhetnek a betegségemből. Bulik sajnos továbbra sincsenek, így nem nehéz betartani az előírásokat. Az elmúlt két hetet is kibírtam a négy fal között”.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/devenyi-tibor-koronavirusos-volt-vallomas/xmj5jzw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?