ápr 11, 2021
5 Views
0 0

Részegen, jogsi nélkül hozta a céges kocsit egy karcagi férfi

Written by

Egy karcagi rendőr 2021. április 9-én éjjel a város belterületén egy szabálytalanul közlekedő személygépkocsira lett figyelmes. A sofőr ugyanis az egyik kereszteződésnél kihelyezett, a részére megállási kötelezettséget jelző táblánál nem állt meg – kezdődik a rendkívül érdekes történetet felvezetőjea rendőrség hivatalos honlapján.

Az egyenruhás a szabálysértést észlelve a gépkocsi után hajtott, ami egy kapubejáróban megállt, majd a sofőr kiszállt és gyalogosan haladt tovább. A rendőr intézkedés alá vonta a helyi férfit.

Az ellenőrzés során megállapította, hogy a gépkocsivezető nem rendelkezik vezetői engedéllyel, valamint, hogy az autót munkáltatója telephelyéről a tulajdonos tudta nélkül hozta el.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították. A 26 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Karcagi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, járművezetés ittas állapotban vétség, valamint több szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást.

index.hu/belfold/2021/04/11/reszegen-jogsi-nelkul-hozta-a-ceges-kocsit-egy-karcagi-ferfi/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Belföld · Index.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?