jan 13, 2021
6 Views
0 0

Részegen járnak dolgozni egy Temes megyei önkormányzat dolgozói

Written by

A Temesvártól alig pár kilométerre eső Belence község elöljárója megelégelte azt az immár hagyománnyá vált kocsmatúrát, amelyet a hivatal alkalmazottai iktattak be a napi rutinjukba, és azzal fenyegetőzik, hogy a jövőben szondáztatni fogja a munkatársakat. azt nem tudni, hogy az önkormányzati dolgozók a munkájukat gyűlölik-e vagy egyszerűen csak a pozitív munkamorál érdekében vedelnek – találgat a foter.ro.

Laurențiu Tîrziu polgármester, aki a Nemzeti Liberális Párt (PNL) színeiben 2020 októberében jutott az önkormányzat élére, és megfogadta, hogy megválasztása esetén, naprakész adminisztrációt és kiszámítható ügyfélszolgálatot állítana fel. Meg is rendelte az alkoholszondát, az eszköz már az íróasztala fiókjában nyugszik. 

A tanács munkatársait lelkiismeretes, komoly munkaerőnek ismertem meg, pár renitens miatt nem lesz kollektív büntetés, reményeim szerint, a házirend módosítása, miszerint alkalomszerűen szondáztathatunk elég elrettentő lesz azon kevesek számára, akik munkaidőben isznak

– mondta  a Digi24-nek a polgármester. 

A hír hallatán, a PNL  polgármesterek körében megfogalmazódott az, az igény, hogy országszerte szükség lenne az ilyesfajta megelőzésre. 

index.hu/kulfold/2021/01/13/romania_alkoholfogyasztas_onkormanyzatok/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Külföld
banner

Vélemény, hozzászólás?