okt 16, 2020
25 Views
0 0

Rendszeresen lefeküdt a volt párja kiskorú unokahúgával egy férfi

Written by

Letartóztatást indítványozott az Érdi Járási Ügyészség azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki elcsábította a volt barátnője kiskorú unokahúgát.

A férfi két évvel ezelőtt ismerkedett meg és alakított ki baráti viszonyt az akkor még csak tizenegy éves  kislánnyal, akinek unokanővérével volt akkoriban szerelmi kapcsolata.

A megalapozott gyanú szerint 2020-ra a férfi ugyan már szakított a barátnőjével, de a kislánnyal továbbra is tartotta a kapcsolatot egy csevegő applikáció segítségével. A beszélgetéseik során folyamatosan dicsérte az ekkor még mindig csak tizenhárom éves kislányt, aki ennek hatására beleszeretett. Ezen kívül a férfi szexuális tartalmú üzeneteket és képeket is küldött neki.

Idén nyáron komolyabbá vált a viszonyuk, és július és szeptember között a férfi több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített a lánnyal A viszonyuknak az vetett véget, hogy a kislány elmesélte otthon a családjának. Az Érdi Rendőrkapitányság szexuális visszaéléssel gyanúsította meg a férfit. Az ügyészség bűnismétlés és bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta a kiskorúval fajtalankodó férfi letartóztatását.

24.hu/belfold/2020/10/16/erd-szexualis-visszaeles-kiskoru-letartoztatas/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?