jún 11, 2021
13 Views
0 0

Rendkívüli: fesztivált rendeznek a Balatonnál

Written by

Rendkívüli: fesztivált rendeznek a Balatonnál

Július végén immár 196. alkalommal rendezik meg az Anna-bált, valamint az Anna Fesztivál szabadtéri rendezvényeit is megtartják az idei évben.

Július 31-én ismét megrendezésre kerül az Anna-bál: a 196. alkalommal sorra kerülő rendezvényt az Anna Grand Hotel termeiben és udvarában tartják meg – írta meg a Roadster.

A bál kísérőrendezvényére, az Anna Fesztiválra július 26. és 31. között kerül sor, melynek első napján Juhász Anna irodalmár által szerkesztett irodalmi est várja az érdeklődőket. Július 27-én Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet, a prímásversenyt július 28-án rendezik.

Az Anna-báli bevonulás a hagyományok szerint zajlik majd, de sor kerül a bál szépe választására és az utcabálra is. A bálra sétáló jegyek nem válthatók, csak a hagyományos, vacsorát is tartalmazó báli belépőket lehet igényelni.

Az Operagála július 29-én hallható majd a Gyógy téren felállított nagyszínpadon, ahol világhírű darabokból csendülnek fel részletek, július 30-án pedig a Magyar Állami Operaház művészei adnak műsort, és megrendezik a szívhalászatot is.

atv.hu

Betett a pandémia a balatoni előszezonnak

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210611-rendkivuli-fesztivalt-rendeznek-a-balatonnal

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?