máj 31, 2021
13 Views
0 0

"Régóta szenvedek vele, sokáig próbálkoztam gyógyszerekkel" – Baranyi Lászlónak műtétre lenne szüksége

Written by

Ahogy a Blikk már korábban beszámolt, a Hilda-díjas színész emberfeletti harcot vívott a koronavírussal, aki ha minden igaz június 16-án fogja megkapni a második Moderna védőoltását.

(A legfrissebb hírek itt)

Azóta Baranyi László elmesélte, hogy már az egészsége sem a régi, hiszen a poszt-covid tünetek mellett a térdét is nagyon fájlalja. A színész nagyon régóta szenved már ezzel a problémával, amit különböző módszerekkel próbált meg enyhíteni, sajnos kevés sikerrel. A színművész most már tisztában van vele, hogy az egyetlen megoldás a műtét lenne, azonban a kora miatt kicsit fél a beavatkozástól.

“Sajnos a járásomat nagyon megnehezíti a térdproblémám. Régóta szenvedek vele, sokáig próbálkoztam gyógyszerekkel, különböző módszerekkel, csak átmenetileg segített. Meg kellene operálni, de ebben a korban én már nem vállalok ilyen komplikált műtétet– mesélte Baranyi László a Borsnak, aki június 14-én fogja betölteni a 94. életévét.

“Itthon nincs semmi probléma, a közértig is elmegyek, ha kell, de ennél nagyobb út megtételére képtelen vagyok vele. A feleségem mindig a segítségemre van, mindenhova elkísér, ő a támaszom, belé szoktam kapaszkodni. Nem akarok bottal közlekedni, mert félek, hogy elhagyom magam– tette hozzá.

A színész ezt követően kitért arra is, hogy nap mint nap érzi a koronavírus-betegség után maradt tüneteket. Elmesélte, hogy a vérnyomása ingadozása mellett rengeteget fogyott. Hozzátette, hogy régen szinte senki sem tudta legyőzni szkanderban, de sajnos azóta az izmai is eltűntek, ami miatt rendkívül elégedetlen önmagával.

(Ez még érdekelheti: „Csak nem akar engedni a vírus, de lábra kell állnom” – Vérrögök maradtak a koronavíruson átesett Baranyi László tüdejében)

“Időváltozáskor nagyon szédülök. Egy speciális tornával indítom be mindennap a vérkeringésemet, utána jobban vagyok. A vérnyomásom is időnként ingadozik, de a kedélyem és az étvágyam kitűnő. Tizenkét kilót fogytam, szép lassan araszol a súlyom is fölfelé. Régen szinte nem tudtak legyőzni szkanderben, de az iz­maim eltűntek, nagyon elégedetlen vagyok a látvánnyal, ha tükörbe nézek– mesélte Laci bácsi.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/baranyi-laszlo-mutet-szenvedes-terd/2sx3ze7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?