máj 31, 2021
15 Views
0 0

Rebrov távozása után napokon belül bejelenthetik a Fradi új vezetőedzőjét: tényleg az osztrák Peter Stöger lesz az?

Written by

– Otthonomnak érzem az Austria Wient, ez az én klubom. Ennek ellenére itt az ideje valami újhoz fognom. A búcsú mindig nagyon érzelmes. Most nekilátok egy másik feladatnak – fogalmazott Stöger, akit hamarosan hivatalosan is bejelenthet a Fradi mint új vezetőedző.

(A legfrissebb hírek itt)

A szurkolók nem örülnek a tréner érkezésének, a Groupama Aréna bejáratához korábban kifeszítettek egy transzparens, amelyen a „Nem akarunk lila disznót. Stöger? Köszönjük, nem kell” felirat volt olvasható, utalva a tréner Austria Wienhez való kötődésére.

A Bajnokok Ligája legutóbbi szezonjában csoportkörös Ferencváros számára jó hír, hogy a sorozat következő kiírásában nem csupán a selejtező első, hanem továbbjutás esetén a második körében is kiemelt lesz. Mindez azt követően vált biztossá, hogy a gyengébb együtthatóval rendelkező Maccabi Haifa megnyerte az izraeli bajnokságot.

Az első selejtezőkörben, amelynek sorsolását június 15-én tartják, a kiemelésnek köszönhetően a Fradi biztosan nem találkozik a horvát Dinamo Zagrebbel, a bolgár Ludogoreccel és a svéd Malmővel sem. A második körben elkerülné a görög Olimpiakoszt, a svájci Young Boyst, valamint a szerb Crvena zvezdát.

www.blikk.hu/sport/magyar-foci/peter-stoger-szerhij-rebrov-ferencvaros-futball-vezetoedzo-valtas/j98xev5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?