máj 5, 2021
15 Views
0 0

Reagált Becsó Zsolt a Momentum feljelentésére

Written by

Ön is elkapta a fertőzést. Hogy derült ki?

– Náthára hajazó tüneteim voltak, néha folyt az orrom, de nem vettem komolyan, mert rengeteget sportolok terepen. Múlt kedden folyamatosan ment el az ízlelésem és a szaglásom, ezért a parlamenti munka után egyből elmentem a salgótarjáni kórház sürgősségi osztályára. 15:40-kor teszteltek, vért vettek, kaptam egy óráig infúziót, majd este hat körül hazaengedtek. Kiderült, hogy pozitív a Covid-tesztem, azóta itthon vagyok karanténban.

(A legfrissebb hírek itt)

Származott-e utólag probléma, hogy fertőzötten ült a parlamenti ülésteremben?

– Nem, semmi. Hangsúlyozom, nem tudtam, hogy fertőzött vagyok, sőt azt hittem, védettségem van, mivel több mint hét héttel korábban beoltottak. Amíg bent voltam, nem volt kontaktom senkivel, FFP2 maszk volt rajtam végig, vagyis nem hiszem, hogy bárkit is megfertőztem volna.

Ön szerint a Momentum joggal jelentette fel a járványügyi szabályok megsértése miatt?

– A hatósági karantént múlt szerdától rendelték el, kedd délután pedig, amint kiderült a pozitív tesztem, otthon voltam. Már nagyon mennék dolgozni, ezért posztoltam hibásan a Facebookra, hogy szerdán van a karantén utolsó napja. Elszámoltam a napokat, valójában pénteken jár le a karanténom, addig otthon is maradok.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/belfold/becso-zsolt-koronavirus-momentum-feljelentes/j38dyjn

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?