febr 28, 2021
19 Views
0 0

Radics Gigi és Bella baba: így viselte az énekesnő, hogy A Dal miatt egy napig nem láthatta a kislányát

Written by

– Imádtam minden pillanatát, jó volt újra színpadon állni, izgultam előtte, de a drukk csak motivált, a zsűri dicsérete pedig nagyon jólesett – eleveníti fel Gigi. – A kicsit extravagáns ruhám, a smink és a frizurám mind-mind csodás volt, jó érzés így visszatérni, nagyon jól éreztem magam. Igaz, még nem nyertem vissza a szülés előtti alakomat, van pár pluszkiló, amit szeretnék leadni, de nem kapkodok. Eddig már lement tizenöt, s nem akartam gyorsan fogyni. Amúgy is a legfontosabb – és ezt üzenem a kismamáknak is – az egészség, és hogy fogadjuk el, szeressük magunkat úgy, ahogy vagyunk. Persze lehet és kell is dolgozni a jobb külsőért, de nem szabad azon stresszelni, hogy mások mit gondolnak.

A kis Bella esetében szó ﷯szerint értendő, hogy már az anyatejjel magába szívja a zene szeretetét /Fotó: Instagram

A kis Bella esetében szó ﷯szerint értendő, hogy már az anyatejjel magába szívja a zene szeretetét /Fotó: Instagram

Gigi egyébként most először volt huzasamosabb ideig távol a kislányától, ugyanis – bár a tévében mindössze pár percig láthatták a képernyőn – a felvételt egész napos próba és készülődés előzte meg.

(A legfrissebb hírek itt)

– Félóránként hívtam anyut – ő vigyázott Bellára –, hogy evett-e a baba, alszik-e. Tudtam, hogy a lehető legjobb helyen van a lányom, de természetes, ha ilyenkor is izgul az ember. Áron munka után sietett haza, utána már ő volt Bellával, együtt néztek engem a tévében. Megviselt a távollét, ezért most jó pár napig nem is megyek sehová – tervezget Gigi. – Rossz volt, hogy a járvány miatt nem lehettek velem a fellépésemen. Úgy tervezem, ha elmúlik a vírusveszély, Bella is jön majd velem a koncertekre. Szeretném, ha megismerné azt a világot, amelyben én élek.

Gigi és szobrászművész kedvese másfél éve alkot egy párt. Áron mindenben támogatja kedvesét, így az énekesnőnek nem kell feláldoznia karrierjét.

Nagy harmóniában élnek a fiatalok, Áron csak azzal tudja kihúzni a gyufát,﷯ha rendetlen /Fotó: Instagram

Nagy harmóniában élnek a fiatalok, Áron csak azzal tudja kihúzni a gyufát,﷯ha rendetlen /Fotó: Instagram

– Nagyon harmonikus az életünk. Persze néha vannak vicces összecsapások, ugyanis szinte minden házimunkát egyedül végzek, nincs takarítónőm. Amikor egész nap pakolok itthon, Áron pedig hazajön, és semmit nem a helyére tesz vissza, akkor azt szóvá teszem neki, de azért nagy viták nincsenek – nevet Gigi, aki azt is elárulja, hogy szerelme igazán figyelmes, időnként még az otthoni tennivalókba is besegít.

– Kell Áron segítsége, támogatása. Ott állt mellettem akkor is, amikor szülés után voltak kétségeim, aggodalmaim, hiszen hirtelen én feleltem egy kis életért. Sokat stresszeltem, görcsöltem, de az anyai ösztön mindent felülír, és rájöttem, hogy mindent képes vagyok megoldani.

Kislányát is megmutatta a klipben

– Hatalmas boldogság, hogy a közönség szerette az új videómat, amiben Bella is „szerepel”. Az külön öröm számomra, hogy együtt dolgozhattam az Attraction Performances Produkcióval a klipben, fantasztikus csapat, erre a videóra mindig örömmel gondolok majd vissza – lelkendezik az énekesnő.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!EXTRA AJÁNLÓ
Miért népszerűek a fantasy filmek, sorozatok? Ezzel a KVÍZzel beléphetünk a mágia birodalmába! (x)
Tavaszi gardróbfrissítés: itt szerezhetünk olcsón új ruhákat az egész családnak (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/radics-gigi-kislanya-koncert/mntm9c5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?