ápr 28, 2021
3 Views
0 0

Publi Cafe: A halálkampányt folytató ellenzék papagáj kommandója

Written by

A kissé színpadias fellépésű Jakab Péter felszólalásáról volt szó elsőként a műsorban. Jakab Péter hétfőn a kormányfőhöz intézett kérdések óráján ugyanis azt ismételgette, hogy Orbán Viktor miniszterelnök értse meg, hogy megbukott.

„Biztos, hogy még van hová fejlődni. Ez egy gyűlöletverseny. Látjuk, hogy megint Gyurcsány Ferencék megadták a hangot. (…) Én sajnálom egyébként, hogy gyűlöletversenyben játszanak és szerintem jobb lenne, ha szeretetversenyben játszanának, tehát ki tudja jobban támogatni a kormányt. Esetleg az emberek is megérdemelnék, hogy jó ötleteket adnának, jó alternatívákat adnának és akkor látszódna, hogy nem csak ebben a negatív hullámban erősek.”

– jegyezte meg Kiszelly Zoltán politológus Jakab Péter és a baloldal negatív hozzáállásáról és hátráltató megnyilvánulásairól.

„Ha megnézitek a hétfői parlamenti ülést, szépen összeöltözött az ellenzék ugye feketébe, ez a halálkampány, amit folytatnak és összebeszéltek, mert mindegyik ugyanaz a papagáj kommandó volt.”

– tette hozzá Kiszelly Zoltán politológus.

„Most éppen a nyugati érdekeknek hajbókolni kész, azokat fenntartás, kritika nélkül alkalmazó és elfogadó, azokat kiszolgáló elit, az a pártelit, ami a Demokratikus Koalíció környékén felépült, több más ellenzéki pártot is említhetnék.”

– foglalta össze Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció, valamint a lehulló morzsákért egymást taposó ellenzéki pártok politikáját Vágvölgyi Gergely, a vasárnap.hu főszerkesztője.

Teljes adás:

HírTV

hirtv.hu/publi_cafe/publi-cafe-a-halalkampanyt-folytato-ellenzek-papagaj-kommandoja-2520830?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?