márc 31, 2021
12 Views
0 0

Politikusi pályára készül Matthew McConaughey

Written by

A Sylvester Stallone által megformált híres bokszoló, Rocky Balboa összesen már nyolc filmet ért meg. Voltak köztük nagyon jó és kevésbé jól sikerült alkotások. A 2006-os, Rocky Balboa című filmben a karakter egy utolsó mérkőzéssel el is köszönt a közönségtől 10 évre.

Aztán jött a Creed: Apollo fia, ami nagyon jól futott a mozipénztáraknál, és jó bevételi, kritikusi és nézői visszajelzést kapott, sőt Stallonét az első részért még Oscar-díjra is jelölték abban az évben.

Így a folytatás miatt a rajongók visszatértek a Rocky-történetekhez, és a visszajelzések alapján érdekli őket még ez a világ. Ezért Stallone elkezdett dolgozni egy esetleges előzménysorozaton, ami a fiatal Rocky éveit mutatná be, még az első rész előtti időkből. A sztori a színész elképzelése szerint a 60-as években játszódna. Stallone az Instagramon tette közzé első, kézzel írt ötletelését a sorozatról, melyből máris sokat megtudhattunk az elképzeléseiről:

Képzeljetek el egy időgépet, ami visszavinne minket Rocky kezdeteihez és első lépéseihez. Egy filmes univerzum, ami tele lenne olyan karakterekkel, akiket közel öt évtizede szeret mindenki a világon.

Stallone felsorol fontos eseményeket a 60-as évekből, mint például a holdra szállást, a polgárjogi mozgalmakat, a hidegháborút, a szexuális forradalmat és az új baloldal előretörését is, ezzel is érzékeltetve, hogy mennyire eseménydús évtized volt a 60-as évek.

Stallone a poszt mellé csak annyit írt, hogy:

Ma reggel elkezdtem írni egy treatmentet egy Rocky-előzménysorozathoz streamingre. 10 rész lenne évadonként, hogy alaposan megismerhessük a karaktereknek a kezdeti éveit. Itt egy kis részlet abból, hogyan indulnak be a kreatív folyamatok. Remélem, hogy össze fog jönni.

Kíváncsian várjuk a további információkat a produkcióval kapcsolatban.

Ön kíváncsi lenne egy Rocky előzménysorozatra?

  • 256

    Nem

  • 233

    Igen

  • 71

    Lehet

index.hu/mindekozben/poszt/2021/03/31/politikusi-palyara-keszul-matthew-mcconaughey/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?