ápr 30, 2021
8 Views
0 0

Pokoli fájdalmairól vallott a népszerű magyar rapper: „Totálisan magatehetetlen lettem” – videó

Written by

Orsovai Reni A Dal 2020 győztese, illetve az idei évad műsorvezetője már 2018 óta dolgozik együtt a népszerű rapperrel DENIZzel. Legújabb közös daluk, a „Hogy vagy?” sorrendben már a hetedik közös munkájuk. Reni rajongóból lett DENIZ énekesnője, amikor a rapper átalakította akkori zenekarát és éppen énekesnőt keresett. A karrierjük azóta töretlen, sőt, nem csak a munkában, de a magánéletben is nagyon jó barátok lettek.

(A legfrissebb hírek itt)

Rizner Dénes, azaz művésznevén DENIZ 2012-től számolja zenei karrierjének felívelését, azóta számtalan előadóval, rengeteg közös dalon dolgozott. Többek között 2016-ban a New Level Empire Valahol című dalában is közreműködött, ami az egyik legjátszottabb magyar dal lett.

A fiatal rapper dalszövegeinél mindig a saját életéből merít ihletett, így volt ezzel most is, amikor a kórházi ágyon feküdve megfogalmazódott benne a „Hogy vagy?” című legfrisebb dal szövegének az ötlete.

– Pár éve már fájlaltam a derekamat, aminek túl sok jelentőséget nem tulajdonítottam. Edzés közben pedig meghúztam a derekamat, legalábbis akkor azt gondoltam. Ez nem olyan fájdalom volt, ami miatt orvoshoz rohantam volna, de a testem egy idő után üzent, hogy valami azért még sincsen rendben, a fájdalom nem múlt el – kezdi mondani kálváriájának történetét Rizner Dénes, azaz DENIZ.

– Elkezdtem felkeresni orvosokat, ami covid idején azért nem volt egy egyszerű sztori, de sikerült azért magán rendelésekre bejutnom, ahol izomhúzódással és izomgyulladással kezdtek el kezelni, amire gyógyszereket is kaptam. De ezek nem használtak, sőt egyre rosszabb lett a helyzet – meséli a rapper, aki orvostól orvosig járt és már ő érezte magát kellemetlenül, hogy bizonygatnia kell az orvosoknak azt, hogy valami olyannyira nincsen rendben, hogy talán komolyabb vizsgálatokat is el kellene végeztetniük rajta.

– Az orvosok lebeszéltek az általam említett vizsgálatokról, amire rá pár napra otthon összesem. Így derült ki, hogy gerincsérvem van. Nem tudtam deréktól lefelé a lábujjamig mozgatni a lábamat, totálisan magatehetetlen lettem. Ennek pedig az lett a vége, hogy nem lehetett már a műtétet elkerülni – mondja DENIZ, aki a legújabb dalával fel szeretné hívni az emberek figyelmét arra, hogy figyeljenek oda jobban magukra és az egészségükre.

DENIZ állítja, hogy ha korábban hallott volna zenésztársaitól hasonló történetet, akkor már hamarabb orvoshoz fordult volna, úgy talán elkerülhette volna, hogy ennyire súlyossá váljon az állapota.

– A gerincsérv már csak akkor okoz problémát, amikor a sérv már ideget nyom, akkor már nagy a probléma. Szerencsétlennek éreztem magamat, hogy 34 évesen fekszem a kórházban és tönkretettem a gerincemet – mondja a rapper, aki történetét közösségi oldalaira is kiposztolta.

– Akkor szembesült azzal, hogy már húsz éveseket is műtenek ilyen problémával és nem árt odafigyelni. Nem merem azt mondani, hogy már rendben vagyok, de elmúltak azok a tünetek, amik voltak. A fájdalmak ugyan megszűntek, de ez egy olyan dolog, hogy innentől kezdve az embert az élete végéig elkíséri ez a probléma és sokkal jobban oda kell figyelnie olyan dolgokra, mint például arra, hogy ül le és hogyan áll fel. A fiam két éves múlt és őt már például nem emelgethetem – mondja elkeseredve DENIZ, akinek még arra is oda kell figyelnie innentől kezdve, hogy hogyan ül a kocsiban.

Azt, hogy mit mesélt még DENIZ és hogyan ismerték meg egymást Orsovai Renivel, illetve mire készülnek hamarosan, visszanézhetik most itt:

(Ez is érdekelheti: Most jön, ami még nem volt: Orsovai Reni önmagával csap össze A Dal 2020 döntőjében )

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/deniz-gerincserv-fajdalmak/hermwxt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?