okt 16, 2020
12 Views
0 0

Plusz-mínusz: Nincs olyan ellenzéki párt, amely felérne a Fidesz-KDNP-hez!

Written by

A műsor legelején Trombitás Kristóf egy friss hírről számolt be, mely szerint áramlopás, bitcoin-bánya működtetése miatt nyomoz a rendőrség az erzsébetvárosi önkormányzatnál. Az ügy miatt egy DK-s képviselő le is mondott. A kerület korábbi alpolgármestere a Hír Televíziónak elmondta: a rendőrök ma megjelentek a VII. kerületi önkormányzatnál és szervereket foglaltak le. Információink szerint az ügynek a kerület DK-s képviselője, az azóta már a mandátumáról lemondott és a pártból is kilépett Borka-Szász Tamás az érintettje. A hatóság emberei azután vonultak ki, hogy kiderült, hatalmasra növekedett a virtuális valuta bányászása miatt a polgármesteri hivatal áramfogyasztása.

Illegális bitcoin-bányára csapott le a rendőrség Niedermüller hivatalában

Mi a véleményetek erről? – indította el a beszélgetést a műsorvezető.

“Rosszul hangzik, bár ennek az elintézési módja normálisnak tűnik. Ilyenkor egy képviselőnek le kell mondani. Ez korrekt módon el lett intézve.”

– reagált elsőként Fodor Gábor. 

Ezzel szemben Nagy Ervin úgy gondolja: “Ha tényleg korrektül lett elintézve! (..) Nehéz elhinni, hogy ezt senki nem vette észre korábban. Sajnos az látszik, hogy a baloldali politikusokról egyre több helyen derülnek ki ilyen dolgok, morálisan nem alkalmasak politizálásra.” – jelentett ki a XXI. Század Intézet elemzője. 

“Nem szeretném mentegetni, nagyon helyes, hogy lemondott. (…) Bár úgy gondolom, ez nemcsak a baloldali politikusokra jellemző” – mondott ellent Nagy Ervin kijelentésére a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet alapítója. 

A folytatásban a hétvégi szerencsi időközi választásokról vitáztak a Plusz-mínusz vendégei. 

Nagy Ervin szerint premier előtti főpróba volt Szerencsen, de kudarcba fulladt. Azzal nem lehet nyerni, hogy lebontjuk a kétharmadot!

“Ez egy kudarc az ellenzék számára. (..)

Rendkívül rossz véleménnyel vagyok az ellenzék jelöltjéről

– ismerte el Fodor Gábor. Őt indítani egy nagyon súlyos hiba volt! (…) Ez azonban egy látszólagos siker a Fidesz számára. Én a kormánypárt helyében nagyon aggódnék”

– ez az én véleményem mondta Fodor Gábor.

A Fidesz politikája jó és az irány is jó!

– reagált rögtön Nagy Ervin. (…)

Nincs olyan ellenzéki párt, amely felérne a Fidesz-KDNP-hez!

 A műsor végén a fővárosi eseményekről is szó esett.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

hirtv.hu/plusz-minusz/plusz-minusz-nincs-olyan-ellenzeki-part-amely-felerne-a-fidesz-kdnp-hez-2510108?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?