jún 8, 2021
5 Views
0 0

Plasztikázták! Jöhet Hajdú Péter esküvője

Written by

Ezzel szemben Hajdú Péter megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról a Blikk+ Győző műsorában – amelyet internetes oldalunkon, a www.blikk.hu-n tekinthetnek meg teljes terjedelmében –, milyen átváltozáson esett át, hogy elégedett legyen külsejével. A Life TV vezérigazgatója sosem tagadta, fontos számára a megjelenés, nem is engedheti meg magának, hogy elhanyagolja a külsejét, hiszen csinos, 25 éves menyasszonya mellett tartania kell a lépést.

(A legfrissebb hírek itt)

– Egy titkot elárulok neked, még nem mondtam el sehol. A mosolyom eredeti, minden természetes rajtam, egy dolgot kivéve: a felső szemhéjam – mondta Győző legnagyobb megdöbbenésére Hajdú Péter, s hozzátette már a látásban is zavarta az apró szépséghiba, de a műtét után újra kinyílt neki a világ. – Hogy mi volt vele a baj? Az, hogy olyan voltam, mint egy szomorú kiskutya.

Ez is érdekelheti: Szívszorító dologra derült fény: Hajdú Péter párja kétszer is elvetélt az elmúlt hónapokban

A tévés lelógó szemhéjának átalakítása ráadásul sokaknak fel sem tűnt.

– Senki észre sem vette, annyit mondtak csak, hogy milyen kipihent vagyok. Nem bántam meg a műtétet és nem is titkolom, hogy megcsináltattam. Nem tagadom, hiú vagyok és a műtét óta jobb a tükörbe nézni – magyarázta a Blikknek Hajdú, aki egy ismerőse ajánlására találkozott a szakemberrel, aki átszabta kissé a tekintetét. – A doktor úr megmutatta, milyen lenne a szemem a műtét után, és nem is gondolkodtam rajta, pár nap múlva már túl is voltam a beavatkozáson. Azt mesélte, ma már egyáltalán nem kirívó eset, hogy a férfiak plasztikáztatják a szemüket.

Ez is érdekelheti: Ő a szerelmem, a szeretőm és a párom is: tökéletes társra lelt Hajdú Péterben a menyasszonya

A Life TV vezérigazgatójának most különösen fontos, hogy jó formában legyen, hiszen nemsokára oltár elé vezeti gyönyörű menyasszonyát, Esztert.

Hajdú Péter már megkérte a kedvese, Eszter kezét, a pár készen áll az esküvőre

Hajdú Péter már megkérte a kedvese, Eszter kezét, a pár készen áll az esküvőre

– Készen állok az esküvőre, beszéltünk már erről. Esztinek megkértem a kezét, már a menyasszonyom, de az a baj, hogy ki tudja pontosan, hogy lesz-e negyedik hullám? Már ilyen abszurd dolgokon is gondolkodni kell, ha tervezel egy esküvőt… – sóhajtott Hajdú Péter. – Azt sem szeretném, hogy szűk körű legyen, hogy csak a család lehessen ott, ezért abban maradtunk, hogy nem kapkodunk, de záros határidőn belül sor kerül rá.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/hajdu-peter-plasztika-szemhej-mutet-szabo-gyozo-blikk-gyozo-vallomas/fx3t4pf

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?