máj 27, 2021
10 Views
0 0

Phoebe Dynevor végre megtörte a csendet: a Bridgerton család színésznője elárulta, mit gondol Regé-Jean Page távozásáról

Written by

A történet a régenskori Angliába kalauzolt, és egy kényszerből született, színlelt románc állt a középpontjában. Április elején derült ki, hogy az első évad férfi főszereplője, Regé-Jean Page a folytatásban nem tér vissza, a sorozatbeli partnerét, Daphnét játszó Phoebe Dynevor pedig közel két hónap után végre megtörte hallgatását az üggyel kapcsolatban.

(A legfrissebb hírek itt)

A Bridgerton család a báli szezonban vette kezdetét, amikor a szépséges Daphne (Phoebe Dynevor) azért került a figyelem középpontjába, mert Zsófia Sarolta brit királyné elismerő szavakkal méltatta őt. Az udvarlók azonnal körbe is rajongták a Bridgerton-lányt, ám fivére, Anthony (Jonathan Bailey) fajankó és mindenkit kritizáló stílusa miatt rögtön szét is széledtek. Daphne szégyenben maradt, egészen addig, míg Hastings hercegével (Regé-Jean Page) egy olyan színlelt kapcsolatba nem kezdtek, amely miatt felbolydult a királyi udvar.

„Nekem szóltak előre, így számítottam a bejelentésre. Sok nézőt viszont leforrázott a hír, és váratlanul érte őket Regé-Jean Page távozása. Pedig Bridgertonék története egy 8 könyvből álló regényszéria adaptációja. Azok, akik olvasták Julia Quinn műveit, úgy gondolom, hogy jobban fel voltak készülve arra, hogy a későbbi évadokban a szereplőgárdát illetően is változások jönnek, és ezt muszáj elfogadni. Daphne is a folytatásban átadja a stafétabotot fivérének, Anthonynak, aki a második évad főszereplője lesz” – mondta Phoebe Dynevor a Variety podcastjában.

A Netflix sikerszériájának új részeit jelenleg is forgatják, melyekben Kate Sharma (Simone Ashley) személyében új női főszereplőt kap A Bridgerton család, akinek a kezére Anthony pályázik majd. A produkció második évada várhatóan csak 2022-ben érkezik meg az online videótárra, a koronavírus-járvány miatt ugyanis jókora csúszással tudták megkezdeni a munkálatokat. Az egészségügyi előírások miatt ráadásul a szokásosnál lassabban is haladnak. Jó hír azonban, hogy a Netflix tovább bővíti a sorozat világát, hiszen berendeltek egy előzménysorozatot, mely Zsófia Sarolta fiatalkoráról szól majd, de rajta kívül visszatér Violet Bridgerton és Lady Danbury is.

Regé-Jean Page távozása nagy felháborodást váltott ki azok körében, akik csak a tévészériát ismerik, az emberek Twitteren forrongtak és voltak, akik A Bridgerton család bojkottjával fenyegették a Netflixet. A színész eleve mindössze egy évadra írt alá, aki a közeljövőben rendkívül elfoglalt lesz, hiszen a Russo-testvérek filmje, a The Gray Man mellett főszerepet vállalt a 2023-ban érkező Dungeons & Dragonsben, amely a világszerte ismert fantasy társasjátékon alapszik.

A nézők reakciója Shonda Rhimest is váratlanul érte, pedig A Grace klinika és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? készítője ismert arról, hogy évadról-évadra gyakran hatalmas változtatásokat eszközöl az általa felügyelt sorozatoknál.

Page a búcsú kapcsán nemrég a Varietynek elárulta: „A Bridgerton családból távozni olyan élmény számomra, mint a középiskola befejezése. Az ember fél az ismeretlentől, attól, hogy soha többet nem lesznek olyan jó barátai, mint akiket ott megismert. De az élet megy tovább, én pedig elégedett vagyok azzal, amin Simon keresztül ment a sorozatban, aki Daphnénak köszönhetően jócskán meg is változott. Nagyon bátor húzás volt a készítők részéről, hogy Hastings hercegének története happy enddel zárult, mert a romantikus műfajra nem ez a jellemző.”

A Bridgerton család 8 részes első évada szinkronnal és magyar felirattal is megtekinthető a Netflixen, a produkció 7,3 ponton áll az IMDb-n, közel 80 ezer szavazat alapján.


www.blikk.hu/streaming/bridgerton-netflix-kosztumos-sorozat-nyilatkozat-tv/5b1nqv3

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?