ápr 30, 2021
10 Views
0 0

Pfizer-oltás a fehérvári kórháznál: vízosztás és mobilvécé-felállítás várható a hatalmas sor miatt

Written by

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, hatalmas tömegek indultak ma el országszerte a kinevezett oltópontokhoz, miután Orbán Viktor reggel bejelentette: a mai nap során Pfizer vakcinát is kaphatnak a regisztráltak. Az időpontfoglalásért felelős oldal azonban szinte rögtön elérhetetlenné vált, így a legtöbben egyszerűen felkeresték a legközelebbi oltóközpontot, hátha így is sorra kerülnek.

(A legfrissebb hírek itt)

Az esetre most reagált Székesfehérvár polgármestere is, aki Facebook-oldalán intézett bejegyzést a helyi lakosoknak.

“Mivel nagyon sokan érdeklődnének a Pfizer vakcina mai beadása iránt, az időpontfoglaló oldal pedig nem, vagy csak akadozva működik komoly sorok alakultak ki az oltópontoknál. Sajnos önkormányzatként nincs lehetőségünk befolyásolni az oltási program bármilyen elemét, de minden létező segítséget felajánlottunk a Kórháznak, valamint a sorban állók számára hamarosan vizet osztunk és mobilmosdókat állítunk fel a Városgondnokság segítségével.

Reméljük, hogy a helyzet mielőbb megoldódik. Köszönöm az oltásra várók türelmét, és az oltópontokon dolgozók rendíthetetlen kitartását!” – írta posztjában Dr. Cser-Palkovics András.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/vizosztas-mobilvece-hatalmas-sor-fehervari-korhaz/e902vrc

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?