máj 28, 2021
8 Views
0 0

„Pezseg a vérem és izzadok, amikor ideállok” – Nem hétköznapi hobbijáról vallott Mikler Roland – videó

Written by

A Blikk exkluzív interjút készített a férfi kézilabda válogatott kapusával. Szegedi otthonában forgatott videónkból kiderül, hol szokott zenéket keverni profi eszközein a közel 220-szoros válogatott játékos és az is, hogy milyen különleges kelléket tart autójában. A Mikler Rolanddal készült beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva nézheti meg.

A MOL-Pick Szeged csapatának kiválóságával a Tisza-parti városban találkozott stábunk. A szegedi csapat tagjai heti 4-6 edzéssel tartják formában magukat. A bajnokságból még hátravan a két meccses döntő: a Telekom Veszprém csapatával először június 2-án Szegeden csapnak össze, majd a visszavágót június 5-én rendezik Veszprémben. Rolanddal edzése után találkoztunk, rövid, 3 perces autózás utazás után meg is érkeztünk otthonába, ahol feleségével és iker gyermekeivel él. A közel 2 éves gyerekek, Narina és Dominik saját Instagram fiókkal is rendelkeznek. Ezt itt találják.

Rolandék ikrei, Narina és Dominik (Fotó: Mikler Roland)

Rolandék ikrei, Narina és Dominik (Fotó: Mikler Roland)

Mikler először nyilatkozott különleges hobbijáról a DJ-zésről. A sportolót fiatal kora óta a profi lemezlovasok technikai háttere érdekelte. Ők akkor még bakelit lemezekről játszottak. Roland is így kezdte: kazettás magnókon, bakeliteken, majd CD-ken kísérletezett.

„Mindig is az volt az érdekes a bulikban, hogy a dj-k mit csinálnak. Nagyon tetszett a bulik technikai oldala” – emlékezik vissza a sportoló.

Az elmúlt években nem voltak fellépései, régebben azonban több nagyobb, budapesti klubban is zenélt, leginkább a kézilabdás sporttársaknak keverte a talp alá valót.

Pezseg a vérem, mikor ideállok, izzadok, jár a lábam, iszonyatosan szeretek táncolni, ez kell! – meséli az őt hatalmába kerítő érzésről a kapus. Mióta viszont édesapa lett, ritkán tud zenéket keverni, a profi dj-szett is szétszedve hevert a kisszobában:

„Akinek van gyereke, tudja, ez 24 órás meló” – hangsúlyozza.

Roland nem csak a kézilabda kapuban nyújtózik nagyokat (Fotó: Blikk)

Roland nem csak a kézilabda kapuban nyújtózik nagyokat (Fotó: Blikk)

Rolandnak határozott zenei ízlése van: az elektronikus dance zene a kedvence, de a zenetár más stílussal is tele van: mulatós és retró zenékkel is fel van szerelkezve. „Ezekkel lehet igazán nagy bulit csapni” – teszi hozzá.

Valószínűleg nem a dj-zés lesz profi karrierje után a következő kenyérkereső állása:

„Feleségem válasza, az az, hogy ez nem lehet B-opció. Furcsán venné ki az magát, hogy én eljárjak az éjszakába. 27. éve kézilabdázok, se nyaram, se hétvégém, se ünnepnapom, minden időpont be van táblázva, ezt a rendszert a profi pályafutásom után lazábbra szeretném venni. 1-1 alkalom zenélésre viszont nagy szükségem van.”

Mikler Roland sport karrierjében is fontos szerepe van a zenének:

„A zene világ életemben segített. Mérkőzések előtt pörgetős zenét hallgatok. Ha nyugalomra van szükségem, elvonulok és zenét hallgatok, ez egy menekülő út nekem” – állítja a 200-szoros válogatott játékos.

Mikler Roland a 16-os számú mez birtokosa a MOL-Pick Szeged csapatában (Fotó: RAS-archív)

Mikler Roland a 16-os számú mez birtokosa a MOL-Pick Szeged csapatában (Fotó: RAS-archív)

Igaz játékostársainak még nem dj-zett, de ha jó helyen végeznek a jövő januári, részben hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon, mindenképpen hatalmas bulit csapnak majd „Dj Mikler” főszereplésével.

www.blikk.hu/blikk-tv/sztarvilag/mikler-roland-dj-valogatott-kezilabda-pick-szeged-hobbi/d7d9ykk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?