máj 6, 2021
15 Views
0 0

Péter Szabó Szilvi valami olyasmire készül, amiért már most előre elnézést kért – videó

Written by

A Boldog Szívem című dal teljesen más lesz, mint amit eddig megszokhattunk Péter Szabó Szilvitől.

(A legfrissebb hírek itt)

– Egy olyan dallal készülünk most, amiről viccesen azt szoktam mondani, hogy előre elnézést kérek mindenkitől érte! – kezdi mosolyogva a Blikk élő interjúját az énekesnő, akinek a fotózásra éppen a haját igazítják tökéletesre.

– Szokatlan, de mégis én vagyok. Szilvis, de mégsem… Nem mai, nem holnapi, hanem holnap utáni. A Quimbyből jól ismert Varga Líviusz is benne van ebben a dalban és benne lesz a klipben is. Egy nagyon bulizós, nagyon őrült és egy nagyon friss dalt sikerült összehozni most – mondja a Boldog Szívek fotózásán Péter Szabó Szilvi a Blikknek.

– Imádom, hogy végre csinálunk valamit és dolgozunk is és megyünk előre – folytatja az énekesnő, aki már gőzerőkkel készül a május 11-i videoklip-forgatásra, amit a Los Angelesben díjat nyert Jimy J. Hollywood rendez.

Szilviék egyébként már túl vannak a második oltáson is. Ő az az énekesnő, aki elsősorban nem azért regisztrált, hogy minél hamarabb felléphessen, hanem ennél jóval komolyabb indokai voltak az oltakozás mellett.

– Nekem azért vannak egészségügyi problémáim is. Főként az elmúlt időszak volt az, amikor január és március között nagyon magasan voltak a számok… Az ismeretségi körömben nagyon sok mindenki ment el, és bevallom töredelmesen, én nagyon betojtam, de úgy tényleg. Én alapjában véve az a típusú ember vagyok, akinek, ha fáj a feje, akkor bevesz egy gyógyszert… Nekem egyértelmű volt, hogy mivel annyira félek ettől a vírustól, hogy nekem kell ez az oltás. Nem is volt kérdés számomra – mondta lapunknak Szilvi, akinek egész családja túl van már az oltáson, a kislánya pedig visszatért már az óvodába.

– Sokkal boldogabb vagyok így és már nem félek annyira – jelentette ki mosolyogva az énekesnő.

Azt, hogy mit mesélt még Péter Szabó Szilvia a Blikk riporterének, Kiss Rachelnek, illetve, hogy hogyan vágták le az énekesnő haját egy papírvágó ollóval, most visszanézhetik itt:

(Ez is érdekelheti: Péter Szabó Szilvia elmondta, hol van számára a tűréshatár – videó )

KÖLCSÖN EGY NAPON BELÜL? LEHETSÉGES!

A Bank360.hu Gyorskölcsön Kalkulátorával pillanatok alatt hasonlíthatja össze különböző bankok ajánlatait.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/peter-szabo-szilvi-uj-dal-liviusz-szokatlan/enw2yvk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?