okt 16, 2020
9 Views
0 0

Parókával akarta átverni a TEK-eseket a börtön elől bujkáló budapesti férfi

Written by

Csepelen fogták el a Terrorelhárítási Központ munkatársai azt a férfit, aki ellen öt elfogatóparancsot adtak ki az utóbbi évben. A 42 éves budapesti D. János ellen  tavaly novemberben adott ki körözést a bíróság orgazdaság gyanúja miatt. Három hónappal később a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a férfi nem kezdte meg a négy év fegyházbüntetésének letöltését.

A férfi ellen időközben újabb elfogatóparancsot adtak ki kétszer lopás és újra orgazdaság gyanúja miatt, így idén szeptemberben már öt elfogatóparancs volt érvényben ellene.

Miután információ merült fel arra vonatkozóan, hogy D. János éppen egy csepeli házban bujkál és lehet, hogy fegyvere van; a Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály felkérésére a TEK-esek fogták el.  D. János tisztában volt vele, hogy keresik, ezért megpróbálta megváltoztatni a külsejét, és egy parókával álcázta magát. A gyenge álca nem jött be, a férfit előállították a csepeli kapitányságra, majd átszállították a fegyházba.

[embedded content]

24.hu/belfold/2020/10/16/parokaval-akarta-atverni-a-tek-eseket-a-borton-elol-bujkalo-budapesti-ferfi/

Komment írása

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?