okt 13, 2020
0 View
0 0

Panathinaikosz: elviekben megegyeztek Bölöni Lászlóval

Written by

Bölöni László elviekben megegyezett a Panathinaikosz vezetőségével, hamarosan bejelenthetik mint a görög labdarúgócsapat új vezetőedzőjét – értesült a Nemzeti Sport.

Bölöni László (Fotó: Szabó Miklós, 2019)

Bölöni László Budapesten tartózkodik, e-mailt váltott a Panathinaikosz tulajdonosával, elviekben megegyeztek, jelenleg a szerződése részleteinek pontosítása zajlik – tudtuk meg.

Vasárnap román lapértesülések alapján számoltunk be arról, hogy a görög bajnokságban három forduló után egy ponttal álló Panathinaikosz megkereste Bölönit. Ennek tényét az erdélyi szakember a Nemzeti Sportnak már akkor megerősítette.

Új fejlemény az ügyben, hogy az athéni csapat időközben megvált a nyáron szerződtetett spanyol vezetőedzőtől, Dani Poyatostól.

Bölöni a tavaszi szezon után távozott a Royal Antwerptől, majd augusztusban aláírt a szintén belga Genthez, amellyel néhány mérkőzés után szakítottak – azaz pillanatnyilag szabadon igazolható.

Ha Bölöni végül egyezségre jut a görög csapattal, Forner Miklós (1928–1929), Künsztler József (1929–1934), Guttmann Béla (1967–1968) és Puskás Ferenc (1970–1974) után a Panathinaikosz ötödik magyar vezetőedzője lehet.

Bölöni korábban már dolgozott a görög élvonalban, a PAOK Szaloniki vezetőedzője volt (2011–12).

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/panathinaikosz-elviekben-megegyeztek-boloni-laszloval-2789311

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?