máj 26, 2021
4 Views
0 0

Paletta: A Belső csend várja a látogatókat a Pesti Vigadóban

Written by

Kiemelte a szakralitás fontosságát, mert szerinte minden ember megkapta a fényt Istentől, amit elő kell keresnünk magunkból az életünk során. Azért élünk, hogy jót tegyünk, hogy segítsünk, hogy formába tudjuk önteni azt a bizonyos belső fényt.

Adásunkban Tóth Norbert, a kurátori iroda vezetője elmondta, egy hatalmas életműről beszélünk, a munkákból a ’60-as évektől kezdve napjainkig válogattak. Számos munka ugyanakkor külföldön van.

Ez a kiállítás mindenkinek egy büszkeség, hogy így egyben lehet látni ezt a fantasztikus életművet – tette hozzá.

Törökbálint ismét összefogott

Hónapokkal ezelőtt elindult a Jerusalema táncos kihívás. Van, aki vásárolni jár Törökbálintra, de van, aki táncolni, hiszen Papp Edit, a Munkácsy Mihály Művelődési Ház intézményvezetője és Bóta Ili, a Four For You alapítója egy egész várost fogtak össze. Erre a zenére a világon már szinte mindenki megmozdult, ebből pedig Törökbálint sem szeretett volna kimaradni.

Görögországba kalauzolja olvasóit Fejős Éva

Fejős Éva legújabb regényében nemcsak egy hangulatos görög szigetre és a nyüzsgő fővárosba, az Akropolisz alá kalauzol minket, hanem újra izgalmas, krimis történettel örvendezteti meg olvasóit. Részletek a Palettában.

Teljes adás: 

HírTV

hirtv.hu/paletta/paletta-a-belso-csend-varja-a-latogatokat-a-pesti-vigadoban-2522294?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?