márc 31, 2021
8 Views
0 0

Otthonszüléssel borzolja a kedélyeket Meghan Markle

Written by

A szabadságvágyáról közismert Meghan Markle maximum csak a konzervatívoknak okozott megjelenést, amikor tegnap bejelentette, azt szeretné, ha a Harry herceggel közös második gyermeke a montecitói birtokukon jönne világra, a sussexi hercegi pár tehát otthonszülést tervez. Oprah Winfrey interjújából kiderült, hogy a kislány nyáron érkezik, és ő lesz az első királyi jövevény, aki az Egyesült Államokban, nem pedig Nagy-Britanniában születik. 

Mint kiderült, Meghan hercegné már Archie-val való terhessége alatt is otthonszülésről álmodozott – Frogmore Cottage-ban, a Harry herceggel közös otthonukban, egy komplett szülésznői csapat segítségével szeretett volna szülni, ám a sors végül közbeszólt. Archie-t túlhordta az anyja, ezért a hercegné egy londoni kórházban adott életet a kisfiának – írja a Page Six.

Meghan azt tervezte, hogy otthon szüli meg Archie-t, ám az orvosok végül azt javasolták, hogy menjen kórházba, a hercegnét pedig csak a komplikációmentes szülés érdekelte.

A hercegi pár második gyermeke a kaliforniai házban igencsak kényelmes körülmények között jöhet világra. Szükség esetén azért egy kőhajításnyira a Santa Barbara-i Cottage Hospital, Amerika egyik legjobb kórháza, így vészhelyzet esetén sem kell aggódnia a szülőknek. 

Bennfentesek szerint Meghan Markle idén is szülési szabadságra szeretne menni. Legutóbb, újdonsült anyukaként például a British Vogue magazinnak is dolgozott, mint szerkesztő, illetve különböző jótékonysági akciókban vett részt. 

Képtelen megálljt parancsolni magának!

– mondta egy családi hozzátartozó. 

Meghan második terhessége sok mindenben eltér az elsőtől. Archie születését titok övezte, a hercegi pár nem akarta senkivel sem megosztani, hogy hol és milyen körülmények között születik a kisfiú. Az újszülöttet a szülei – a hagyományokhoz hűen – a windsori kastély előtt mutatták be az egész világnak, ám erre a jelképes tettre nyáron biztosan nem kerül sor. 

A hercegi pár – különösen Harry – nagyon boldog, hogy kislányuk születik. Meghan és Harry úgy érzi, a babával lesz teljes a családjuk, hiszen több gyermeket nem terveznek. Az, hogy a királyi családból való kiválás után vajon szétkürtölik-e a kisbaba születésének történetét, még a közeli hozzátartozók sem tudják. 

 (Borítókép: Meghan Markle és Harry herceg 2019. március 11-én. Fotó: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage)

index.hu/kulfold/2021/03/31/meghan-markle-meg-terhes-de-a-szulestortenete-maris-kuriozum/

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Index.hu · Külföld
banner

Vélemény, hozzászólás?