Sze 30, 2020
56 Views
0 0

Otromba levél miatt akadt ki rájuk mindenki – Kemény lepontozással lettek a Nyerő páros kegyvesztettjei: ők azok

Written by

Az RTL Klub show-műsorában többek között az volt a feladat, hogy egy rögtönzött szépségversenyen a párosok férfi tagjai írjanak beszédet szerelmüknek, amelyben amellett érvelnek, miért az ő fejükre kerüljön a korona, ám Dudás Mikire végül mindenki kiakadt, Ivettet pedig csúnyán lepontozták.

(A legfrissebb hírek itt)

Ivett többször is indult már a Magyarország szépe – Miss World Hungary versenyen, és mindig bekerült az öt legszebb lány közé. A baj az volt, hogy a szövegben, amit én írtam neki, tényleg azok a külső és belső tulajdonságok voltak kiemelve, amelyeket egy igazi versenyen is kellene, míg a többiek olyan érzelmes dolgokat írtak, aminek semmi köze a szépséghez. Krisztián például teljesen érthetetlen módon belekeverte az egészbe azt, hogy Zsuzsikának meghalt az édesanyja. Mindenki meghatódott, sok pontot is adtunk neki, de ennek nincs köze a szépséghez – fakadt ki Miki, akire a játék után versenyzőtársai rá is támadtak, mondván, nem volt elég érzelmes.

A Nyerő páros tagjainak próbálkozását nem értékelték. / Fotó: RTL Klub

A Nyerő páros tagjainak próbálkozását nem értékelték. / Fotó: RTL Klub

– Miki jól értette a feladatot, a többiek voltak hatásvadászok. A vőlegényemnek van egy nagyon romantikus, gyengéd oldala is, de ő azt megtartja kettőnknek, a négy fal között. Engem nem bántott meg, nem esett rosszul, amiket írt, sőt tudom, hogy büszke rám, a külsőmre és arra is, hogy jó anya vagyok – mondta Ivett.

(Kapcsolódó: Kiderült, milyen nyilvános helyeken szexelt már Dudás Miklós és szerelme – Egészen meredek helyszínek vannak – videó)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Döbbenet: elektromos fogkefe mentett meg egy párkapcsolatot (x)
Megint kiújult a hüvelyfertőzés? Ezt a 6 dolgot tegyük meg a tünetek esetén (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/nyero-paros-dudas-miki-szigligeti-ivett-lepontoztas-level/9f88gce

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?