ápr 9, 2021
2 Views
0 0

Öt évvel a halála után kiadják Prince elveszettnek hitt albumát

Written by

Júliusban jelenik meg az elveszett Prince-lemez! A 2016 áprilisában fájdalomcsillapító-túladagolásban elhunyt popcsillag hagyatékának kezelői hosszú tanácskozások után végül úgy döntöttek, kiadják a legendás énekes – születési nevén Prince Rogers Nelson – lemezét, melyen 2010-ben dolgozott. Úgy tudni, a soha korábban nem hallott album, a Welcome 2 America, melyen tizenegy új dal kapott helyet, egészen eddig Prince alagsorában lapult.

(A legfrissebb hírek itt)

A friss lemezzel, mely július 30-án jelenik meg, egy új korszak nyílik a legendás énekes életművében – írja a Mirror.

A lap szerint az emlékalbum címadó dalában az énekes arról énekel, mennyire megveti a celebkultrát, a közösségi médiát, de a zeneipart is kritikával illeti. Prince megénekli aggodalmait, reményeit, és a társadalommal kapcsolatos elképzeléseit, és előrevetít egyfajta harcot is a faji megkülönböztetésről.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Hogyan öltözzünk túrázáshoz? Így válasszuk ki a megfelelő ruházatot (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/zene/prince-elveszett-album-kiadjak-uj-dalok/p5lq1hm

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?