ápr 12, 2021
11 Views
0 0

Oszvald Marika: „Időben gondoskodtam róla, hogy ne kelljen kegyelemkenyéren élnem” – Már a teljes nyitásra vár a színésznő

Written by

Nemrég kimozdultam itthonról, a kollégám, Peller Karcsi vett rá, hogy nézzem meg Víg Attila nagykanizsai festőművész párizsi képeiből nyílt rendhagyó kiállítását – mesélte a Blikknek a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő-operetténekes. – Imádom Párizst, sok szép emlékem van róla, három hétig magyarul és németül játszottam az Opera Comediben a Cirkuszhercegnőt. Naná, hogy elmentem a kanizsai kiállításra.

(A legfrissebb hírek itt)

A művésznőt ráadásul maga az alkotó, Víg Attila vezette körbe a tárlaton. Oszvald Marika nem is titkolja, nagy tisztelője lett a nagykanizsai festőművésznek, alig várja, hogy megnézze a kiállítás teljes anyagát valamelyik művelődési házban is.

A színésznő a Blikknek elárulta: nagyon várja már a teljes nyitást, reméli, a nyáron visszakapjuk a régi életünket, de ő attól sem riadna vissza, ha fizikai munkát kellene vállalnia, ha azzal másokon is tud segíteni, esetleg szakácsnőként, kertészként vagy bejárónőként.

– Szerencsére időben gondoskodtam róla, ha bármi baj történne, mindig legyen annyi félretett pénzem, hogy ne kelljen kegyelemkenyéren élnem. A lányomon kívül a barátok is meglátogatnak, de trécselés közben csak másfél méterre ülünk le egymástól. Pécsi Ildivel is jóban voltunk, ott van az asztalon az a virág, amit tőle kaptam. Ha ránézek, arra emlékeztet, milyen nagyokat nevettünk együtt.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Online is kérhetünk segítséget, ha bőrporblémáink vannak (x)
Kényelmesen a szabadban: hogyan öltözzünk kiránduláshoz? (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/oszvald-marika-vig-attila-kiallitas-koronavirus-parizs/t27qjld

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?