ápr 17, 2021
4 Views
0 0

Oszlopnak hajtott Szulák Andrea, a kiérkező mentősök azt hitték alkoholt fogyasztott

Written by

Andrea 19 évesen tánczenészként külföldön dolgozott, és szinte minden fillért félretett, hogy megvehesse élete első autóját. Mint mondja, azt a napot sosem fogja elfelejteni.

(A legfrissebb hírek itt)

– Egy 126-os Polski Fiatot vettem. Örök emlék maradt az a kis autó. Már csak azért is, mert még aznap, amikor átvettem, pár óra múlva össze is törtem Budán… A Kispolák rádiója alumíniumfülekkel volt rögzítve a műszerfalhoz, ami engem rendkívül zavart. El is vonta a figyelmemet, közben nekihajtottam egy oszlopnak. Ráadásul a kiérkező mentősök először azt hitték, hogy alkoholt fogyasztottam, pedig szó sem volt ilyesmiről.

A művésznőnek a mindennapok elengedhetetlen kelléke egy kényelmes, tágas autó. Három éve éppen ezért a Hyundai Tucsonra mellett tette le a voksát.

– Ezzel a márkával kedves kollégám, Mészáros Árpád Zsolt ismertetett meg, aki egy Konát tesztelt éppen, és jó benyomásaim voltak. Megszerettem a márkát, igaz, végül nem Konát, hanem az annál kicsit nagyobb Tucsont választottam.

Andrea évente 40-45 ezer kilométert tesz meg, vidéki fellépéseire is többnyire saját maga vezet. Számára fontos, hogy az autója mindig menetkész legyen, a biztonság kedvéért félévente át is nézeti.

– Bár Budapesten is vannak szakszervizek, de én mindig visszajárok abba a hatvani kereskedésbe, ahol vettem az autót, mert számomra fontos, hogy jó kezekben tudjam a kocsit – mondta a művésznő.

Egyébként körültekintő, dinamikus vezetőnek tartja magát. Azt sem titkolta: megesett, hogy gyorshajtásért lemeszelték az M7-esen.

Nagyon megszerette a Hyundait, a Tucson kényelmes, tágas, biztonságos /Fotó: Pozsonyi Zita

Nagyon megszerette a Hyundait, a Tucson kényelmes, tágas, biztonságos /Fotó: Pozsonyi Zita

– Emlékszem, jó pár évvel ezelőtt egy fellépésre siettem. A sztrádán picit többel mentem a kelleténél, le is intettek a rendőrök. Elismertem a gyorshajtást, de nem volt nálam készpénz, így a helyszíni bírságot nem tudtam kifizetni.

– Na, most mi lesz, művésznő? – tette fel a kérdést a főtörzs, mire én egy CD-met ajánlottam fel. Jót nevetett, mert aznap már én voltam a harmadik sietős művész, ezzel együtt a szóbeli feddést ugyanúgy megkaptam.

Egyébként egy kerékcsere sem fogott ki rajta soha

– Fiatal lányként, miniszoknyában állva a defektes autó mellett gyorsan jött a segítség, az arra haladók közül mindig megállt valaki. De ha úgy adódna, ma sem okozna gondot egy kerékcsere, megoldanám.

A művésznőről köztudott, hogy nagy környezetbarát. Az elektromos autók érdeklik, nem titkolt vágya, hogy egyszer átüljön egy kedvező energiafelhasználású, alacsony fogyasztású villanyautóba.

(Ez is érdekelheti: Lékai-Kiss Ramóna sem hitte volna, hogy ilyen hamar elcsavarják a fejét: „Előhozza egy rejtett vörös-dögös énem”)

Hyundai Tucson Comfort Launch Edition 1.6 T-GDi 4WD 7DCT

Hengerűrtartalom: 1591 cm3

Forgatónyomaték: 265 Nm

Teljesítmény:177 LE

Gyorsulás: 0-100 km/h: 9,1 mp

Végsebesség: 201 km/h

Listaár: opciókkal együtt 10 364 000 forint

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

EXTRA AJÁNLÓ
Tavaszi megújuló praktikák, amiket mindenkinek ki kellene próbálnia (x)
A leggyakoribb női intim problémák és megoldásaik (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/szulak-andrea-jogositvany-kocsi-vallomas-elso-auto-osszetorte/9g2vm5r

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?