ápr 21, 2021
16 Views
0 0

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Written by

Összeházasodik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, írja a Bors a csütörtökön megjelenő hot! magazinra hivatkozva.

A rövid szemléből csupán annyi derül ki, hogy a magazinban a műsorvezető vall majd a kapcsolatáról Mészáros Lőrinccel.

A hot! magazinban állítólag arról is beszél majd, hogyan ismerkedett meg az üzletember és a tévés, valamint az is, hogyan kerültek egyre közelebb egymáshoz.

A cikkben emlékeztetnek, hónapok óta keringett a pletyka, hogy egy párt alkotnak. A műsorvezetőt eljegyzési gyűrűje buktatta le egy reggeli műsorban, ahol meghívott vendégként tűnt fel.

Március közepén a 24.hu számolt be róla, hogy Dubajból tért haza a NER-gép, egy keringő utaslista szerint Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával a fedélzetén. 

A pár üzleti kapcsolatban is áll egymással. Mint megírtuk, Várkonyi Andrea tavaly augusztusban otthagyta Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított. A Várkonyi 76 százalékos többségi tulajdonában lévő Whitedog Media Kft. horgára gyorsan nagy hal akadt: a reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég ügyfelei között tudhatja a Mészáros Csoportot is.

Ahogyan a 24.hu megtudta, nem ez az egyetlen kapcsolat: Mészárosék Várkonyi cégére bízták a cégcsoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot. Várkony két hónapja megkeresésünkre arról beszélt,

megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak.

24.hu/kozelet/2021/04/21/meszaros-lorinc-varkonyi-andrea-hazassag/

Komment írása

Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?