jún 4, 2021
18 Views
0 0

Összeesett és meghalt az esküvőn a menyasszony, a vőlegény ott helyben elvette helyette a húgát

Written by

Az esküvői szertartás alatt összeesett és meghalt egy menyasszony Indiában. Az önmagában eddig szomorú történet viszont akkor vett bizarr fordulatot, amikor az ünnepség tovább folytatódott, és a vőlegény a halott menyasszony húgát vette el. A holttest ezalatt egy másik szobában feküdt.

Az esküvőt május 27-én tartották az Uttar Pradesh tartománybeli Samaspurban. Épp az egyik hagyományos ceremónia zajlott, amikor Surbhi, a menyasszony összeesett. Szívrohamot kapott, a kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

„Nem tudtuk, mit csináljunk ebben a helyzetben. Összeült a két család, és valaki felvetette, hogy a húgom, Nisha menjen hozzá a vőlegényhez” – nyilatkozta Surbhi bátyja, Saurabh.

Ez is történt, a ceremóniát Nishával folytatták, miközben Surbhi testét ugyanannak az épületnek egy másik szobájában ravatalozták fel.

„Soha nem kellett még ennyire ellentétes érzelmekkel megküzdenünk” – mondta a menyasszony nagybátyja. „Az egyik lány halála miatti gyászt és az esküvő örömét még fel kell dolgoznunk.” (Insider)

444.hu/2021/06/04/osszeesett-es-meghalt-az-eskuvon-a-menyasszony-a-volegeny-ott-helyben-elvette-helyette-a-hugat?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

Komment írása

Article Tags:
· ·
Article Categories:
444 · Külföld
banner

Vélemény, hozzászólás?