jún 5, 2021
9 Views
0 0

Öröm volt nézni, ahogy Kozákék faképnél hagyták a mezőnyt

Written by

Három magyar aranyérmet hozott a poznani kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapja:

  • Gazsó Alida Dóra kajak egyes 1000 méteren,
  • Kopasz Bálint szintén kajak egyes 1000 méteren, míg
  • Kozák Danuta, Bodonyi Dóra kajakos duó 500 méteren ért be elsőként a célba.

Gazsó a táv negyedénél a harmadik volt, a felénél is a második, mégis bő két és fél másodpercet adott aztán a második Anamaria Govorcinovicnak. Kopasz remekül kapta el a rajtot, már 250 méter után az élre állt és végig vezetve nyerte meg az aranyérmet. Kozák és Bodonyi a táv felénél még szoros versenyben a második helyen állt, aztán ritmust váltottak, amit a többiek nem tudtak lekövetni, így magabiztos győzelmet arattak. A magyar győzelemnmel véget ért futamokat az M4 oldalán lehet megnézni.

A Balla Virág, Takács Kincső kenus duó bronzérmet szerzett 500 méteren.

A pénteki döntőkben összesen négy érmet lapátoltak össze a magyarok: Kopasz Bálint K-1 500 méteren, Csipes Tamara és Medveczky Erika K-2 1000 méteren győzött, K-4 1000 méteren a Noé Bálint, Gál Péter, Kulifai Tamás, Dombvári Bence magyar egység a második lett, ahogy C-1 500 méteren Balla Virág is ezüstérmet szerzett.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

24.hu/sport/2021/06/05/kajak-kenu-eb-kozak-danuta-kopasz-balint-bodonyi-dora-gazso-alida-dora/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Kajak-kenu · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?