okt 14, 2020
8 Views
0 0

Óriási hír: visszatér a képernyőre Marton Adri

Written by

Immár a hatodik évada indul az Adri’s Kitchen gasztroműsornak a TV2-n október 17-én. Amikor a műsor elstartolt, még Marton Adrienn sem gondolta, milyen nagy fába vágta a fejszét, ám a forgatások közben sikerült mindenbe beletanulnia.

(A legfrissebb hírek itt)

„Imádom a közös főzést a tv-nézőkkel, és nagyon izgalmas dolog, hogy nem csak a konyhapult mögött állhatok, hanem a műsor producere is én lehetek. A gyártási folyamatokól kezdve a médiajogi folyamatokon át, mindenből kiveszem a részem” – mesélte lelkesen Adri, aki maga sem gondolta volna, hogy ilyen sokáig fog képernyőre kerülni a nevével fémjelzett gasztroshow. Úgy volt vele, hogy amíg szívvel-lélekkel és boldogan főz, addig csinálja.

„Az elején még a gyerekeimmel együtt sütöttem-főztem, utána közszereplőket, majd sztárséfeket hívtam el vendégül a stúdióba. Mindig azt éreztem, hogy valami újat kell mutatnom, és bevallom, engem is ez vitt előre, ez hajtott” – mondta Adri, aki úgy döntött, hogy a hatodik évadot a magyar konyhának szenteli.

A tv-műsorban Marton Adri hétről hétre felfedezi Magyarországot és hazánk gasztronómiai különlegességeit, majd a friss alapanyagokból elkészít a stúdióban valamilyen finomságot.

„A gasztroműsorban többek között szüretelek, kutyákkal szarvasgombát keresek, gyógy- és fűszernövényeket szedek a szabadban és még sorolhatnám mennyi izgalmas programban volt részem a forgatás alatt. Szeretném megmutatni, mi honnan származik és azt is, hogy mennyi csodás hely van idehaza is” – tette hozzá Adri mosolyogva.

Az Adri’s Kitchen a TV2-n látható október 17-től, 10 héten át szombatonként délben; az adások ismétlése a Fem3-on lesz egy héttel később, 9.30 órától.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak az arcukra használják a nők! Íme az intim hidratálás titkos fegyvere (x)
Miért okoz depressziót az őszi sötéteség? Ezt tehetjük ellene (x)

www.blikk.hu/eletmod/tippek/marton-adri-magyarorszag-legszebb-tajai/knvpgmw

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Életmód
banner

Vélemény, hozzászólás?