márc 30, 2021
6 Views
0 0

Orbán Viktor szeretné, ha a magyar gazdaság másokat is leelőzne

Written by

Több videót a 444-re!

Támogatom

“Az egész ország harcol a koronavírus ellen, de nekünk a fél szemünket a gazdaságon, a gazdaság újraindításán kell tartani . Nehéz a helyzet, de a magyar gazdaság újraindítása fontos, szeretnénk másokat is (sic!) megelőzve, kanyarban előre jutni” – jelentette ki Orbán Viktor legújabb videójában, amit azzal a kísérőszöveggel posztolt, hogy “[t]ovább erősítjük a magyar gazdaságot Üzbegisztánban”.

“Gazdaságpolitikánk első fázisa az volt, amikor külföldi befektetőket hívtunk Magyarországra, hogy munkahelyeket és modern technológiát teremtsenek. A második szakaszban megerősítettük a magyar kis- és középvállalkozókat, hogy képesek legyenek a Magyarországon megtermelt termékeiket külföldön, export formájában (sic!)
eladni” – folytatta a miniszterelnök.

“Elérkeztünk a harmadik szakaszhoz, amikor a megerősödött magyar vállalkozások külföldön hoznak létre vállalkozásokat, hajtanak végre beruházásokat, és az ott megtermelt profitot fogják majd hazahozni Magyarországra, így fogjuk helyreállítani a magyar gazdaság pénzügyi egyensúlyát” – mondta.

“Ezért utazunk Üzbegisztánba, bővítjük a magyar cégek üzleti lehetőségeit, jönnek velünk a nagy magyar sikeres cégek, OTP és a középvállalkozások is. Remélem sikeres tárgyalásokat folytatunk, és a mai napon megerősítjük a magyar gazdaságot” – zárta bő egy perces bejelentkezését.

444.hu/2021/03/30/orban-viktor-szeretne-ha-a-magyar-gazdasag-masokat-is-leelozne

Komment írása

Article Categories:
444 · Gazdaság
banner

Vélemény, hozzászólás?