ápr 26, 2021
5 Views
0 0

Orbán Viktor kiosztotta az ellenzéket: Az oltásellenesek, vagyis az Önök lelkén is emberéletek száradnak!

Written by

Orbán Viktor kiosztotta az ellenzéket: Az oltásellenesek, vagyis az Önök lelkén is emberéletek száradnak!

Az országgyűlés hétfői ülésnapján Orbán Viktor miniszterelnök ismét arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy fejezzék be oltásellenes propagandájukat, ami miatt emberéletek kerülnek veszélybe. Azt is elmondta, hogy a beoltottság tekintetében hazánk az uniós államok közül az “első, második helyen áll”, a kormány a járvány kezdetétől a magyar emberek egészségének megőrzéséért küzd. Az ellenzéki pártok oltásellenes propagandájáról pedig kifejtette: az igazi veszélyt ez jelenti. Hozzátette: emberéletek száradnak azoknak a lelkén, akik ilyet tesznek.

A kormányfő közösségi oldalán osztotta meg azt a videót, amelyben elmondja véleményét arról, hogy a koronavírus-járvány idején különösen nagy felelősségük van abban, hogy emberéleteket tesznek kockára. Kifejtette: az igazi veszély az, ha lebeszélik az embereket az oltásról, majd felidézte, hogy volt olyan ellenzéki képviselő, aki aláírta az orosz vakcina elleni petíciót, majd beadatta magának. Ezt a miniszterelnök úgy értékelte, hogy igencsak álságos és veszélyes, Orbán Viktor szavai szerint ugyanis “emberéletek száradnak a lelkükön” azoknak, akik lebeszélnek másokat az oltásról. Úgy fogalmazott:

igen, az oltásellenesek, vagyis az Önök lelkén is.

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;} #wpdevar_comment_4 iframe{max-height: 100% !important;}
pestisracok.hu/orban-viktor-kiosztotta-az-ellenzeket-az-oltasellenesek-vagyis-az-onok-lelken-is-embereletek-szaradnak/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?