ápr 14, 2021
11 Views
0 0

Orbán Viktor gratulált Florentino Péreznek, a Real Madrid elnökének újjáválasztásához

Written by

Orbán Viktor gratulált Florentino Péreznek, a Real Madrid elnökének újjáválasztásához

Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója gratulált Florentino Péreznek, a Real Madrid elnökének újjáválasztásához.

Meggyőződésem, hogy az Ön sok évtizedes tapasztalata garanciát jelent arra, hogy a Real Madrid továbbra is megőrzi méltó helyét Spanyolország, Európa és a világ legsikeresebb klubjai között

– olvashatóak Orbán Viktor szavai a Puskás Akadémia honlapján megjelent levélben. Orbán Viktor hozzátette: nagy öröm, hogy Pérez vezetése alatt sikerült hozzájárulniuk közös hősük, Puskás Ferenc emlékének megőrzéséhez, valamint a magyar és a spanyol futballkapcsolatok megerősítéséhez.

Büszkeséggel tölt el, hogy Európában elsőként Magyarországon, a Puskás Akadémián jött létre a RealTanoda program, amely immár tíz éve nyújt fejlődési lehetőséget a magyar fiataloknak, akik a Puskás-Suzuki-kupa küzdelmei során szemtől szemben is összemérhetik erejüket a Real Madrid legkiválóbb korosztályos együtteseivel. Bízom benne, hogy sikeres együttműködésünket az előttünk álló időszakban sikerül új magasságokba emelni

– írta Orbán Viktor.

Felelősségteljes munkájához jó egészséget és további sok sikert kívánok!

– zárja levelét a miniszterelnök. Pérez nemcsak az elmúlt 12 évben vezette a blancókat, hanem egy ízben már korábban is, 2000 és 2006 között. A 74 éves sportvezető gyakorlatilag automatikusan őrizte meg tisztét, mivel a hétfői határidőig más nem kandidált, így egyetlen jelöltként, szavazás nélkül erősítették meg elnöki funkciójában 2025-ig.

Forrás: MTI; Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

pestisracok.hu/orban-viktor-gratulalt-florentino-pereznek-a-real-madrid-elnokenek-ujjavalasztasahoz/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?