ápr 9, 2021
12 Views
0 0

Orbán Viktor: (Cikkünk frissül)

Written by

Orbán Viktor: Május elejére 4 millió beoltott lehet (Cikkünk frissül)

Az első időszakban a zárás képes volt 2-3 hónapra eltüntetni a vírust, most azonban le kell győzni, megsemmisíteni pedig csak a vakcinával lehet-mondta Orbán Viktor szokásos péntek reggeli interjújában Orbán Viktor. A miniszterelnök a Kossuth Rádió “Jó reggelt Magyarország!” című műsorában úgy fogalmazott: Orbán Viktor közölte, hogy mindenki békés életre vágyik. A kérdés, hogy mikorra jutunk el oda, ahol a britek vannak. Ahhoz, hogy legyőzhessük a vírust, ahhoz regisztrálni kell, és mára már több mint 4 millió ember regisztrált. Ez azonban még kevés, és kampányt indítunk, hogy még többen vegyék rá a regisztrálásra.
Orbán Viktor a beszélgetés elején azt mondta, hogy a mostani járványban a brit mutáns pusztít. Ugyanaz a vírus, de más a tűzereje. Most a zárásokkal nem lehet visszaszorítani a vírust – tette hozzá. Megjegyezte, az izolálás csak lassítani tudja a terjedését, megsemmisíteni csak vakcinával lehet.

Orbán Viktor úgy folytatta, a magyar társadalomnak gyakorlatilag teljesen ismeretlen helyzetet hozott, háborús állapotokhoz hasonlítva a lezárásokat. A kormányfő úgy vélekedett, bár nem mi indítottuk ezt a háborút, az emberek így is vágynak a “békére” és érthető, ha belefáradtak a korlátozásokba.

Orbán Viktor elmondta, hogy a rendszerváltás sem produkált háborús állapotokat, míg most olyan helyzetben élünk. Filmekben lehet ilyet látni, ami most van. Az emberekben a háborúból előbb-utóbb elegük van

-fogalmazott.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

pestisracok.hu/orban-viktor-cikkunk-frissul-2/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?