ápr 9, 2021
4 Views
0 0

Orbán Viktor bejelentései az újranyitás után: május elejére meglesz a 4 millió beoltottunk

Written by

Orbán Viktor az elmúlt időszak szokásához híven a péntek reggelt az operatív törzs ülésén kezdte, ezután adott interjút a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

(Cikkünk folyamatosan frissül)

(A legfrissebb hírek itt)

A kormányfő elmondta, hogy a brit vírus sokkal súlyosabb, mint a tavalyi első hullám vírusa, ezt nehezebb legyőzni, “át kell szúrni a tüdejét”. A lezárások csak lassítani tudják, ahhoz hogy megállítsuk, oltani kell. Most háborús állapotok vannak, a szakértők szerint béke akkor lesz az országban, ha az oltásokkal legyőztük a járványt. A regisztrálás jól halad, már több mint négymillió ember hajlandó arra, hogy felvegye az oltást. A négymillió beoltást – mint mondja, ha rajta múlik – májusra elérhetjük. Utána egy hét vagy 10 nap alatt már ötmilliónál tarthatunk, május közepére hatmillió, június elejére 7 millió beoltott lehet, de ehhez elég regisztráltatni kell.

Mire eljön a labdarúgó Eb, minden regisztrált megkapja a vakcinát, így aki részt akar venni, az megteheti.

Orbán Viktor este 8 után is szokott dolgozni, de késő este a hazafele úton mindig azt tapasztalta, hogy autók, emberek alig voltak az utcán, legnagyobb részt mindenki betartotta a kijárási korlátozást, a magyarok példamutatóan együttműködtek mindezzel, ezt a kormányfő megköszönte.

Jelenleg 5 vakcina van itthon. A nyilvántartás, raktározás, kiszállítás, a megfelelő embernek való beadás sokkal bonyolultabb, mint gondolnánk. Komoly feladat, fontos, hogy ne feledkezzünk el az anyagkiadókról, targoncásokról, a szállítást végző pilótákról, sofőrökről, azokról, akik ezeket átveszik. Azután jönnek csak az orvosok. Ez egy óriási logisztikai teljesítményt. A kormányfő szerint, összevetve az uniós országokkal Magyarország teljesítményt, messze megelőzve mi vezetünk.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/politika/orban-viktor-interju-jarvany-magyarorszag-bejelentes-kossuth-radio/p490y9q

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?