máj 6, 2021
20 Views
0 0

Orbán Viktor: A járványt megtörtük

Written by

Orbán Viktor: A járványt megtörtük

Magyarország és Szlovénia járványügyi védekezéséről, az oltás nélkülözhetetlen szerepéről cserélt eszmét Orbán Viktor magyar és Janez Jansa szlovén miniszterelnök csütörtök este a portugáliai Portóban, ahol másnap mindketten részt vesznek az EU szociális csúcstalálkozóján – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor: A járványt megtörtük

Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Janez Jansa szlovén kormányfő (j) (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Egyetértettek abban, hogy csakis az oltásoknak köszönhetően sikerült a járvány harmadik hullámát megtörni. Orbán Viktor kifejtette: a Magyarországon immár széles körben hozzáférhető vakcináknak köszönhető, hogy az újraindítás folytatódhatott, és védettségi igazolvánnyal ismét igénybe lehet venni a szolgáltatásokat. A miniszterelnökök hangsúlyozták: a járvány még nem múlt el, ezért a magyaroknak és a szlovéneknek is felelősséget kell vállalniuk önmagunkért és másokért. Mindenki, aki még nem tette meg, oltassa be magát – szorgalmazta Orbán Viktor és Janez Jansa.

Megbeszélés a szlovén miniszterelnökkel. A járványt megtörtük, a gazdaságot újraindítjuk // Meeting with the…

Posted by Orbán Viktor on Thursday, 6 May 2021

atv.hu/MTI

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210506-orban-viktor-a-jarvanyt-megtortuk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?