jan 14, 2021
3 Views
0 0

Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia végzett a brit elit katonai akadémián – ott, ahol Harry herceg is – fotók a 2020-as kiképzésről

Written by

A Sandhurst Royal Military Academy (RMAS) igazi elit intézmény, itt végezte katonai tanulmányait Harry herceg is, csak a herceg 2006-ban fejezte be a tisztképzőt. A brit akadémia nem afféle gyerekjáték, igazi, kemény kiképzést kapnak azok, akik ide felvételt nyernek. Gyakori, hogy más nemzetek fiait küldik ebbe az elit iskolába, így történt Orbán Gáspárral is.

A kiképzés kemény, erről tanúskodnak a katonai akadémia közösségi oldalán a 2020-as évről közzétett felvételek is:

A kormányfő fia 2019-ben egy hathetes alapkiképzésen vett részt a szolnoki MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár kiképző századánál, majd letette esküjét és hivatásos katonává vált.

A Telex szerint kadétonként akár negyvenmillió forintba is kerülhet a Sandhurst Royal Military Academy (RMAS) kilenc hónapos kurzusa, amit a kormányfő fia a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként végzett el december 11-ei dátummal. A végzősök névsora megjelent a Daily Telegraph című napilap január 1-i számában, köztük van Orbán Gáspár is.

A záró ünnepség maga is december 11-én volt, erről videót is tett közzé a katonai iskola:

(A legfrissebb hírek itt)

A 28 éves Orbán Gáspár más területeken is tevékenykedett: korábban a Videoton FC-ben focizott, majd Ugandába utazott, hogy ő maga is futballt tanítson. Hazatérve megalapította a Felház keresztény mozgalmat, katonai pályafutását megelőzően pedig jogi egyetemre járt.

(Ez is érdekelheti: Tisztté avatták Orbán Viktor fiát, Gáspárt: a miniszterelnök egy videót is megosztott róla)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Vágyak vs. valóság: 5 kérdés, amit gondoljunk át lakásvásárlás előtt (x)
A szorgalom itt megtérül – Építsük karrierünket a GE-nél! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/orban-gaspar-honvedelmi-miniszterium-osztondij/03rpkq7

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?